2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیایین لطفا

1181 بازدید | 44 پست

دیروز رفتم پیش مامای مرکز بهداشت وزنمو که گرفت گفت ۳کیلو وزنت کمه یعنی از اول بارداری که ۶۳بودم الان تو ۲۴ هفته شدم ۶۷ .میگه ۳کیلو کمبود وزن داری کسی بوده که مثل باشه.خیلی بده این کمبود وزن؟ البته از مامای قبلی مرکز بهداشت که پرسیدم میگه زیاد مهم نیست مهم ارتفاع رحم و سونو هست.اینم بی هامیت نیست ولی اونا مهمترن

زندگی قبل تو سوتفاهم بود نفس مامان😘😘

مای لیدی باشیر بخور

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرت میگن اگه نینیت همه چیش اوکیه 

مشکلی نداره 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

مای لیدی چیه؟

ی نوع شیر خشکه ک داروخانه ها. داره مخصوص زنان باردار تمام ویتامینا لازم بدن داره و تامین میکنن..باعث میشه بچه تپل بشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
مهم نیستبچه اخرا وزن میگیرهخداتم شکر کن من ۸ هفته ام و ۴ کیلو چاق شدم نمیدونم چمه همش از صعف میخوام ...

من اوایل یبوست شدید گرفتم الانم سوزش،معده دارم یچیزی میخورم خیلی اذیت میشم

ی نوع شیر خشکه ک داروخانه ها. داره مخصوص زنان باردار تمام ویتامینا لازم بدن داره و تامین میکنن..باعث ...

اها.اخه من سر پسرم از اول تا اخر برداری فقط ۱۰کیلو اضافه کردم و بچم ۴کیلو بود 

من اوایل یبوست شدید گرفتم الانم سوزش،معده دارم یچیزی میخورم خیلی اذیت میشم

بعد هر غذا ی نصف لیوان عرق نعنا بخور

تو سونو ان تی و انومالی گفتن همه چی نرماله

خب خدارو شکر 

کم شدنه وزنتم یعنی خودت لاغر شدی 

مای لیدی برا من داده بود واسه وزن گرفتنه جنین با اب می‌خوردم 

مثله شیرخشک بود

تغذیه تم بیشتر کن بهتره اینجوری برا خودت

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋