2777
2789

فدات بشم زیر ۱۰۰ تومن دیجیتالی پیدا میکنی

رولند بهتره

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
فدات بشم زیر ۱۰۰ تومن دیجیتالی پیدا میکنیرولند بهتره

خب منم دیجیتال میخوام 

از اینا که دیواریه 

اون بلنداش نه ها وای اسمشو نمیدونم😂😂اینا که یه صفحه داره وایه جای نت

‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم دیجیتال میخوام از اینا که دیواریه اون بلنداش نه ها وای اسمشو نمیدونم😂😂اینا که یه صفحه داره ...

پیانو دیجیتال طرح اکوستیک یاماها بگیر عزیزم 

خیلی بهتره

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
پیانو دیجیتال طرح اکوستیک یاماها بگیر عزیزم خیلی بهتره

جا به جاییش چطوره؟اخه خونه از خودمون نیست میترسم سختم باشه 

بعد این طرح اکوستیکا قیمتاش همون زیر ۱۰۰؟

‌‌‌

جا به جاییش چطوره؟اخه خونه از خودمون نیست میترسم سختم باشه بعد این طرح اکوستیکا قیمتاش همون زیر ۱۰۰؟

خیلی خیلی سطح پایین ۹۰ میشه حداقل !! 

بهتره بنظرم ، شما برید کلاس پیانو بعد از ۳ / ۴ جلسه بهتون میگن 

استعداد دارید یا نه 

بعد خریداری کنید ..

من دیجیتال ندارم عزیزم برای من اکوستیک هست ، و صدرصد از طرف خوده شرکت میان جا به جایی انجام میدن چون حساسه

شاید دیجیتال ها این مدلی نباشه🌸

خیلی خیلی سطح پایین ۹۰ میشه حداقل !! بهتره بنظرم ، شما برید کلاس پیانو بعد از ۳ / ۴ جلسه بهتون میگن ...

من واقعا دوسش دارم استعدادشم دارم

هعییی پولم اونقدر نمیرسه🥲😭

‌‌‌

عزیزم به نظرم اول برو با یه استاد پیانو مشورت کن اگه تصمیمت برای ادامه قطعی بود بخر

دیجیتال یاماها بخر همون دور و بر صد تومن صداش خیلی بهتر از اون برند هایی هست که گفتی

اگر هنری برای ارائه نداری، سکوت بی هنری تو را می‌پوشاند. 
من واقعا دوسش دارم استعدادشم دارمهعییی پولم اونقدر نمیرسه🥲😭

عزیزم با گفتن نمیشه .. یا فهمیدن ، استاد متوجه میشه و میگه

، اکثراً توی سن بالا کمتر یاد میگیرن چون سن طلایی یادگیری زیر ۱۴ هست 

انشاالله بهترین رو میخرید

🥲بودجم نمیرسه

خدا روزی رسونه عزیزم .. میرسونه صبر داشته باش ❤️

🥲بودجم نمیرسه

امیدوارم بهترینش رو بخری

اگه جای مطمئن دست دوم پیدا کنی خیلی خوبه

خیلیا بعد از یه مدت ادامه نمیدن یا میخوان تبدیل به آکوستیک کنن یا مهاجرت میکنن میفروشن پیانو رو

فقط باید مطمئن باشی تعمیری نباشه 

اگر هنری برای ارائه نداری، سکوت بی هنری تو را می‌پوشاند.