2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز حضرت فاطمه میخونم ونماز جعفرطیار

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.

من برا حاجت خودم و کاربرای اینجا 100هزار بسم الله الرحمن الرحیم نذر کردم 

توروخدا همت کنید ناتموم نمونه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1576037/ختم-بسم-الله-الرحمن-الرحیم-کیا-شرکت-میکنن?page=1

یه صلوات برا حاجتم  
مگه خدا فقط برا مذهبياست كه دعاشون رو برآورده كنه

ابجی منظورم از به کار بردن کلمه مذهبی ها این بود که علم دینی بیشتری دارند خود بنده علم کمتری دارم  و من منظور بدی نداشتم از به کار بردن این کلمه

به شوهر سیدم میگم برام دعا کنه🙈🙈🙈

من به دعای جمع خیلی اعتقاد دارم ، میشه با دلای پاکتون واسه سلامتی مامان مهربونم و خواهر معصومم یه حمد میخونید؟خیلی خیلی مهربونید،عاشق اینجا و بودن باهاتونم

دعا کنیم اگر صلاح باشه خداوند اجابت میکنه وگرنه که و...

تو نمازم دعا میکنم 

من خودم یک امام زاده ای داریم نذر صلوات میکنم برای اونا حاجت میگیرم ذکر صلوات نماز اول وقت 

مثلا دوستم با دل شکسته به امام حسن متوسل شد خداوند حاجتش داد 

واسطه قرار دادن ائمه به خاطر قربشون به خداوند ومقامی که دارن نه برای هر حاجتی ها موثر هست

من خودم همه غذاهای روزانمونم حتی نذر یکی از ائمه میکنم 

و..... 

تو اینترنت سرچ کن اذکار مختلفی هستش

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود