2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه یکمم خجالتی امحرفمو محکم نمیتونم بزنم ولی اگه نزنم به ضررم تموم میشهچی بگم بنظرتون

خیلی راحت برو با مدیرت صحبت کن دلایل مخالفتت را هم منطقی مطرح کن یا تایید میکنه یا رد میکنه حداقل تلاشت را کردی. چرا مخالف هستی با جابجایی؟

خیلی راحت برو با مدیرت صحبت کن دلایل مخالفتت را هم منطقی مطرح کن یا تایید میکنه یا رد میکنه حداقل تل ...

باشه

آخه اون قسمت خیییلی سخته خیلی کار داره

توفروشگاه کار می‌کنیم. هرکدوممون یه قسمت رو هندل میکنیم

مسئول اون قسمت رفت گفت کارم سنگینه نمیتونم. اونام گفتن با من جا به جا میکننش

باشهآخه اون قسمت خیییلی سخته خیلی کار دارهتوفروشگاه کار می‌کنیم. هرکدوممون یه قسمت رو هندل میکنیممسئ ...

خب شما هم برو صحبت کن بگو کار اون قسمت برام سخت و سنگین هست و ممکنه نتونم از عهده اش بربیام و شرمنده شما میشم اگر ممکن هست تو کار خودم بمونم و جابجا نشم.

دستت درد نکنه عزیزمخداکنه قبول کنن وگرنه بیچاره میشم

امید به خدا، انشاءالله قبول کنند. اینجور مواقع راحت صحبت کن چون معذب بودن باعث اذیت شدن در کار میشه. همونطور که همکارت راحت صحبت کرد شما هم با آرامش صحبت کن فقط با جنبه مثبت صحبت کن و سریع نرو سر اصل مطلب که سخته و نمیشه. با سیاست صحبت کن موفق باشی🌹