2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه سوال دارم

میخاستم برم الان که ما حساس شدیم و هی میریم توسایت لرزه نگاری کشور این همه زلزله در همه جای ایران میشه حالا کوچیکاش منظورمه. یا نه همیشه همینطور بوده و هر روز کلی زلزله کوچیک میشده توی ایران

لطفا جواب 

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
بچه ها یه سوال دارم میخاستم برم الان که ما حساس شدیم و هی میریم توسایت لرزه نگاری کشور این همه زلزل ...

میخاستم بدونم

اشتباه تایپی بود ببخشید

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
بچه ها یه سوال دارم میخاستم برم الان که ما حساس شدیم و هی میریم توسایت لرزه نگاری کشور این همه زلزل ...

ایـن زلـزلـه های کوچیـک کـه در حـد دو ریشـتر و ایـناست همیشـه هـست

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤

ممنون خیالم راحت شد فک کردم از زلزله کرمانشاه تا الان انقدر زلزله کوچیک داریم

ایـن زلـزلـه های کوچیـک کـه در حـد دو ریشـتر و ایـناست همیشـه هـست

چهار و سه دهم بوده گویا ولی عمقش زیاد بود ۱۳ کیلومتری.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.