2777
2789
عنوان

چرا مزدا اینطورین

164 بازدید | 23 پست

با یکی در حال آشناییم و مرد موجهی به نظرمیاد و شغل وتحصیلات خوبی داره .ابراز علاقه هم کرده.

ولی یکبار چندماه قبل و جدیدا چندروز قبل برام جوک +۱۸میفرسته من کلا سرسنگین رفتارمیکنم و این کارش برام عجیبه!من هم باهاش سرسنگین شدم و الان مثل سگ دنبالمه.

دلیلش چیه که این چیزارو میفرسته؟

میخوام یه جمله رسمی و خوب و کوبنده در مورد این چیزایی که میفرسته بهش بگم .چی بگم؟

ندیده بدم اومد ازش

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک بر سرش

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یا میخواد امتحانت کنه ببینه قبلا با کسی رابطه داشتی یا نه یا کلا فکرش روابط جنسیه

من دیدم پسری رو ک ب دخترا ابراز علاقه میکنه حتی با خانوادش هم اشناش میکنه مثلا برای ازدواج بعدم باهاش رابطه ک برقرار میکنه مثل دستمال میندازتش دور

بگم کات کنی خوشت نمیاد ..وقتی جوک میفرسته یه هفته جواب پیام و تلفناشو نده بعدا تلفن که بعد یه هفته بگو فکر نکن منم دخترای دوبرت که ساده ن با این جوکا باهات راحت برخورد میکنن نیستم حدتو بدون بد میبینیا😐