2777
2789
عنوان

بعد چندسال عضو نی نی سایت بودن

110 بازدید | 17 پست

امروز بالاخره یه کمکی بهم کرد و با افتخار به همسرم گغتم دیدی همش میگی سرت تو گوشیه اگه اینجا نبودم الان داشتیم با حسرت به پلاستیک آجیل نگاه میکردیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز تاپیک آجیل پربازدید رو خونده بودم چند نفری گفتن آجیل بادوم زمینی رو رنگ کردن جای بادوم زمینی ق ...

میفهمم ولی متوجه نمیشم

میشه توضیح بدید

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

هیچی ما هم عصری رفتیم بیرون اصلا قصد خرید آجیل نداشتیم دیدیم یه ماشینی وایساده آجیل میده 400 شلوغ هم بود شوهرم رفت و اومد گفت خوبه بخرم منم پیاده شدم نگاه کردم دیدم خوب پر مغزه اولش فکر کردم بادوم هندیه تا اینکه یاد تاپیک افتادم یه دونه خوردم دیدم بادوم زميني هست زعفرانی کردن

هیچی ما هم عصری رفتیم بیرون اصلا قصد خرید آجیل نداشتیم دیدیم یه ماشینی وایساده آجیل میده 400 شلوغ هم ...

عجب کلاه بردارایی😑😑

ما مردم عادی به خودمون رحم نمیکنیم دیگه چه انتظاری از بقیه 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

اره زعفرانی کردن فروشنده میگفت بادوم هندی ها کوچیکن این قیمته

اصلا شکل بادوم زمینی و بادوم هندی مگه یکیه آخه. مردم متوجه شکلش نمیشن؟! حالا رنگش هم کنن شکلش فرق داره بابا 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من