2777
2789

من پنج سال پیش عقد کردم مادرم خیلی شرایط برام سخت کرد من هنوزم یکی میبینم عقد کرده خوشحاله با آرامش میره خرید بغضم میاد 

بخاطر مادر و دوتا خواهراش ک همشون الان تنهاش گزاشتن ی چشمم خون بود ی چشمم گریخ بهترین شبای زندگیم خراب کردن تلخ کردن

قبل اونم مادرم وقتی دبیرستان بودم با یکی دیگ حرف می‌زد و من فهمیدهدبودم

نمیتونم کاراشو فراموش کنم نمیشششششششههههه نمیتونم ببخشم

الان میبینمش حرف میزنم ولی دلم ازش هیلی پره چی کنم

هیچوقت فراموش نمیشه 

اما میتونی به آرامش روانی برسی .. و دیگه برات منزجر کننده نباشه عزیزم‌

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت فراموش نمیشه اما میتونی به آرامش روانی برسی .. و دیگه برات منزجر کننده نباشه عزیزم‌

چجوری ب آرامش برسم چجوریییییییی هرروز صبح ک پا میشم تمام کارایی ک کرده تو قلب روحمه یکی دوتانیست صدتاسسسسسس 

چجوری ب آرامش برسم چجوریییییییی هرروز صبح ک پا میشم تمام کارایی ک کرده تو قلب روحمه یکی دوتانیست صدت ...

درد شما عمیقه قربونت برم ، تنها کمک گرفتن از یک روانشناس خوب و رواندرمانی مرتب .. میتونی بهبود پیدا کنین

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
درد شما عمیقه قربونت برم ، تنها کمک گرفتن از یک روانشناس خوب و رواندرمانی مرتب .. میتونی بهبود پیدا ...

نمیخام ببخشم میدونی دوست دارم قطع رابطه کنم این فقط آرومم میکنه ولی نمیتونم

نمیخام ببخشم میدونی دوست دارم قطع رابطه کنم این فقط آرومم میکنه ولی نمیتونم

من صحبت از بخشیدن نزدم .. ❤️

تو بودی چیکار میکردی؟

میرفتم روانشناس و کمک میگرفتم ازش عزیزدلم ، رواندرمانی میکردم 

و در نهایت بهتر میشدم 

چون حال شما خیلی سیاه و منزجر کنندس

کسی جز پزشک مجرب نمیتونه کمک کنه ..💚