2777
2789

اصلا به درس فارسی که مهم ترینه به خوندن و نوشتن علاقه نداره مخش تعطیله ریاضی و بقیه درساش خوبه اونقدر الان جیغ زدم گلوم میسوزه به زور بلا بعد یک ماه که مدرسه نرفته و مریض بود الان میگم بیا یکم کتر کن اصلااااا گوشش بدهکار نیست نقاشی میکشه و عدد مینویسه حتی جدول سودوکو حل میکنه اما یک ژاله میخاد بنویسه یا بخونه یا ک رو از گ تشخیص بده پدر منو در میاره

براکلاس ااول طبیعیه جیغ زدن بدترمیکنه راهکارهمراه آرامش ومحبت

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهم واقعاصبوری میخوان کلاس اولا

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

نه اعصاب خودتو خورد کن نه بچه رو، درس و دانشگاه به درد کدوممون خورده که بچه هارو هم اذیت کنیم، بچه ای که درس نمیخونه هوش بالایی داره که دوس نداره برده بشه،با محبت باهاش برخورد کن و در حدی که قبول بشه و یه مدرک بگیره کافیه

الان جیغ بزنی درس یاد میگیره؟تا آخر عید روزی یه ساعت باهاش کار کن دل به درس نده از تفریح و پارک خبری ...

تو بگو ده دقیقه اصلا نمینویسه اون تایمی هم که مریض شد مدرسه نرفت معلمش گفت که خودت یادش بده اما متاسفانه اصلا یاد نمیگیره و براش مهم نیست