2777
2789

خیلیاشونو خوندم

نکته نویسی کردم

تحقیق و سرچ کردم

نتیجش این شد که خداروشکر به خیلی از چیزای فوق العاده ای که شاید تصورشم نمیکردم رسیدم

از دستاورد های کوچیک مثل خوراکی، خبر تعطیلی و استراحت تا صندلی خالی تو مترو و...😅

تا دستاوردهای بزرگتر مثل نامزد بی نظیرم، کادوهای گرون، خرید گوشی ، طلا و...😍

ترفند زیاده اما اصل کاریا و همیشگیام:

_ هرشب شکرگزاری خالصانه از خدای مهربونم

_ تصویرسازی ذهنی مثبت مخصوصا موقع قبل و بعد خواب  که حالت الفا فعاله

_ ژورنال کردن خواسته هام 

_ ساخت ویژن بورد

_ شکرگزاری هر روزه تو مسیر رفتن به محل کار

همه اینا باعث شد اعتماد بنفسم بره بالا، حالم خوب باشه و با حال خوب زندگی و تلاش کنم

و حتی دیگرانم خیلی بهم میگن که ازم انرژی مثبت میگیرن یا مثلا چجوری به فلان چیز رسیدی

امیدوارم کمکتون کرده باشم

خدایا شکرت بخاطر وجود خودت❤️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

عزیزم میشه یه کتاب که در این موضوع خواندی را به منم معرفی کنی🥺

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه یه کتاب که در این موضوع خواندی را به منم معرفی کنی🥺

اول بنظرم با تمرینات معجزه شکرگزاری پیش برید

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اول بنظرم با تمرینات معجزه شکرگزاری پیش برید

عزیزم اسم کتاب هست؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

مامان منم شبیه شما بود باید بری پیش تراپیست و درمان شی همچین حسی خیلی مخربه چون ما به هر چی فکر کنیم ...

قشنگم من ب خاطر پول دارم قید همه چیزایی ک دوس دارمو میزنم تراپیست هزینه جلسه ای ۱ تومنه 

ترجیح میدم مخم سابیده بشع🥲

میشه بهم کمک کنی؟

بفرمایید 

یه کتاب یا فیلم معرفی کن من باب همین جذب و به آرزو رسیدن زندگیم فوق العاده داغونهپیر و مریض شدم تو 1 ...

فیلم خیلی نمیبینم 

ولی کتاب خوب زیاده: