2777
2789

رشتت چیه

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربی

مشاور ریاضیم من ولی بگو شاید بتونم کمکت کنم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

مشاور ریاضیم من ولی بگو شاید بتونم کمکت کنم

دفترچه کنکور تیر اومده زده پشت کنکوریای نظام قدیم باید یازدهمو ایجاد سابقه کنن درسته؟؟؟ الان منی ک ده ساله یازدهم نخوندم چ خاکی سرم بریزم 

دفترچه کنکور تیر اومده زده پشت کنکوریای نظام قدیم باید یازدهمو ایجاد سابقه کنن درسته؟؟؟ الان منی ک د ...

نه فقط دوازدهم باید ایجاد سابقه کنی یازدهمو برا کنکور نمیخونی؟

نه فقط دوازدهم باید ایجاد سابقه کنی یازدهمو برا کنکور نمیخونی؟

شما دفترچه رو خوندی .. ی مشاور ویس داده بود توضیح فلان گف باید ایجاد سابقه ش .. کنکور عمومیا نمیاد ک تخصصیارو خوندم چهارتا عمومی تو یکی دوماه کنکور دوازدهم کدومو بخونمممم

شما دفترچه رو خوندی .. ی مشاور ویس داده بود توضیح فلان گف باید ایجاد سابقه ش .. کنکور عمومیا نمیاد ک ...

نه یازدهم نمیخاد ولی دوازدهم اوکیه بنظرم دهم و دوازدهم بخون 

عزیز برا تاثیر قطعی ۶۰ درصدی معدل رو عرض میکنما تو دفترچه زده بود 😭 همه چیم نابود میشه

نه حذف شد دیگه خبرش چند هفته پیش اوند فقط اگه امسال دوازدهم هستی نیازه اگه پشتی نمیخاد

نه حذف شد دیگه خبرش چند هفته پیش اوند فقط اگه امسال دوازدهم هستی نیازه اگه پشتی نمیخاد

من چندین بار شات فرسادم نیومد متنشو کپی کردم لطفاً بخونید 

توجه:2 همه فارغالتحصيالن نظام سالي ـ واحدي، براي ايجاد سابقه تحصيلي پايه يازدهم )نظام 6-3-3(، بايد طبق برنامه

اعالمي وزارت آموزش و پرورش اقدام کنند.