2777
2789

پدر و مادرم اصلا مسافرت نمیرن پدرم اهل مسافرت نیست مادرمم مجبوره خونه بمونه منم ازدواج کردم شوهرم اهل مسافرت و گشت و گذاره البته با خانوادش منم میرم ولی رفتنی عذاب وجدان میگیرم ناراحت میشم که چرا مامانم نشسته خونه من دارم کیف میکنم یه خواهرم دارم سنش زیاد بود دوساله ازدواج کرده بابام صد برابر بهتر از شوهرشه غصه اشونو بدجوری میخورم😭😭😭😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با غصه شما چیزی حل نمیشه

فقط تفریح به خودت تلخ می کنی

از مسافرتت لذت ببر

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

خدا زیاد غصه خوردن و دوست نداره

من و همسرمم همش غصه خونواده هامونو میخوریم دوریم ازشون تو ی شهر غریبیم

ولی من دعا زیاد میکنم میگم خدا خودش خودش بهتر میدونه خدابزرگه 

دنیا همینه دیگه

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

بیخیال بابا

خیلی از پدر مادر اصلا حال و‌حوصله بیرون رفتن ندارن

دوما ،میدونی والدین کی خیلی خوشحالن؟ وقتی که بچه هاشون حالشون خوب باشه

دنیا دوروزه بخاطر این چیزا خودتو اذیت نکن

اگه برادر خواهر کودک نوجوون داشتی باز یه چیزی

خواهرتم که ازدواج کرده

عذاب وجدانت افراطی و بی منطقه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

منم غصه خواهرتو خوردم الان.چند سالش بود مگه

ازدواج کردنی ۴۰ بود البته کارمنده 

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

ولی بنظر من زندگیت و همسرت ت اولوییتت باشه چون همسرت ببینه رفتارتو ب مرور باعث اختلاف میشه و بعدم خدایی ناکرده اگ منجر ب جدایی بشه خانوادت نمیگن کار خوبی کردی اونا زندگیشونو دارن و تو میمونی و پشیمونی

حق داری

من حاضرم خودم سختی بکشم اما خار تو پای خواهرام نره

غم خانواده سختتر از غم خود ادمه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️