2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احساساتی که شما به آنها اشاره می‌کنید، می‌توانند نشانه‌ای از مشکلات عاطفی یا ارتباطی در رابطه شما با همسرتان باشند. این نوع احساسات ممکن است ناشی از عوامل مختلفی باشند، از جمله:

1. تغییرات عاطفی: ممکن است احساسات شما نسبت به همسرتان به تدریج تغییر کرده باشد. این تغییرات می‌توانند به دلایل مختلفی از جمله استرس، مشکلات ارتباطی یا حتی تغییرات در زندگی روزمره ناشی شوند.
  2. عدم ارتباط: در بسیاری از روابط، ممکن است ارتباط عاطفی و فیزیکی کاهش یابد. این عدم ارتباط می‌تواند منجر به احساس سردی و بی‌علاقگی به یکدیگر شود.
  3. استرس و فشارهای زندگی: مشکلات مالی، کار، خانواده یا سایر عوامل استرس‌زا می‌توانند بر احساسات شما نسبت به همسرتان تأثیر بگذارند.
  4. مشکلات حل‌نشده: اگر شما و همسرتان مشکلاتی دارید که حل نشده‌اند یا درباره آنها صحبت نکرده‌اید، این ممکن است به ایجاد احساسات منفی منجر شود.
  1. گفتگو: سعی کنید با همسرتان درباره احساسات خود صحبت کنید. ارتباط باز و صادقانه می‌تواند به درک بهتر احساسات یکدیگر و حل مشکلات کمک کند.
  2. مشاوره: اگر احساسات شما همچنان ادامه دارد و نمی‌توانید به تنهایی از پس آن برآیید، مشاوره خانواده یا مشاوره فردی می‌تواند مفید باشد. یک مشاور می‌تواند به شما کمک کند تا احساسات خود را درک کنید و راهکارهایی برای بهبود رابطه‌تان ارائه دهد.
  3. زمان برای خودتان: گاهی اوقات، زمانی برای تفکر درباره احساسات خود و آنچه که می‌خواهید به خودتان اختصاص دهید، می‌تواند کمک‌کننده باشد.
  4. فعالیت‌های مشترک: سعی کنید با همسرتان فعالیت‌هایی انجام دهید که به شما احساس نزدیکی و ارتباط بیشتری بدهد.

مهم است که به احساسات خود توجه کنید و به آنها اهمیت دهید. روابط نیاز به کار و توجه دارند و ممکن است با تلاش مشترک، بتوانید احساسات خود را بهبود ببخشید.

دعوامون شده بود دو روز پیش

پس بخاطر همونه طبیعیه تو دعوا ادم از طرف متنفر میشه. مخصوصا اگه طرف دلتو بشکنه 

بگرد دنبال علت دعوا  بی طرف قاصی شو  زمان بده به خودت و سعیتو کن حلش کنی اگه سعیتو کردی و خوب نشدو.. 

مرسی پس برم بکشمشش 😁🤣میخوام برم خونه مادرم تنها باشم ولی عینه کنست میچسبه ول نمیکمه

تو خونه‌ی خودت تنها باش

شوهر من یه بار تو دعوا گفت اگر دستم بند نبود یکی میزدم تو دهنت

سر همین حرفش دو هفته قهر بودم

تو خونه‌ی خودت تنها باششوهر من یه بار تو دعوا گفت اگر دستم بند نبود یکی میزدم تو دهنتسر همین حرفش دو ...

منم سر سنگینم ولی هی میاد سمتم بیشتر وحشی میشم وگرنه حرف نمیزنم زیاد باهاش 

.