2777
2789

من ۲۲ سالمه داشتم از در دانشگاه با دوستم رد میشدم رسیدیم به خیابون اینقدر ماشین داشت میومد که دنبال یه فرصت بودم رد شم همینجوری به ته خیابون نگاه میکردم که ببینم کی خلوت میشه یه پسره بدقواره فکر کردم دارم نگاه اون میکنم در اوج ناباوری یه چشمک زد و گفت خوشت اومده خوشگله؟! 

اصلا من آدمی نیستم که کارام با فحاشی بگم ولی اونموقع تموم فحشایی که بلد بودم تو مغزم آنلایز شد اصلا فک نکرد شاید نامزد دارم یا تازه عقد کردم و نباید یه یه دختر ۲۲ ساله اونجور حرفی بزنه تو ادامه میگم که چی بهش گفتم یکم داستان داره

چه خبر 🤗❤

طبیعیه متاسفانه

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووو خلی چیزی هستی؟چه داستان بافی کردی روتو میکردی اونور میرفتی

فکر کنم پسرا این دوره زمونه خیلی حال بهم زن شدن اخه اگه قیافه و تیپشو میدی کوچیک بود بابا نهایتش ۱۷ بود فقط قد بلند میکنن میخواستم چیزی بهش بگن دوستم گفت ولش کن 

چه خبر 🤗❤

در قسمت بعد خواهید دید..😂

دوستم خواست چیزی بگه بهش گفتم ولش کن فقط یه چیز بهش گفتم اونم این بود که مراقب حرفایی که میزنی باش لامصب خیلی فشار خورد فیلم زیاد دیده بود فکر کردم الان من ۲۲ ساله میام خجالت میکشم و اونم میگه شمارتو بده 🙁🙁

چه خبر 🤗❤