2777
2789
عنوان

ی چیزی ذهنمو مشغول کرده کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 41 پست
ی افزایش وزن ریز داشتم ک بخاطر تیروئید بود و اوکی شدپوستم چرب بود قبلا اما الان خشکه ریزش همیشه داشت ...

پس مشکلی ندارید 

عقب افتادن پریودی معمولا تا یک هفته نگران کننده نیس

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مشکلی ندارید عقب افتادن پریودی معمولا تا یک هفته نگران کننده نیس

ممنونم عزیزم 

بنظرت علت پرولاکتین بالام چیه؟ اصلا اون عدد شدنیه؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
ممنونم عزیزم بنظرت علت پرولاکتین بالام چیه؟ اصلا اون عدد شدنیه؟

معمولا در سن شما پرولاکتین میره بالا اما این یه جورایی خیلی بالاست

پرولاکتین بالا به دلیل مشکلات هورمونی میتونه باشه

آزمایش رو تکرار کنید به احتمال زیاد ، اون مقدار که ثبت شده اشتباهه 

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

معمولا در سن شما پرولاکتین میره بالا اما این یه جورایی خیلی بالاستپرولاکتین بالا به دلیل مشکلات هورم ...

اصلا دکتر خندش گرفت گفت مسخره س و انداخت دور 

من اصرار کردم ک تکرار کنه 

راستی ازمایشم رو نشون بدم هورمونی رو شما میتونید بخونید؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

اونایی که مشکل کلیه یا تیروئید یا تنبلی تخمدان یا غده هیپوفیزشون یه ایرادی داره پرولاکتینشون بالا میره 

از علائمش تاری دید و سرگیجه و ممکنه پاها یکم باد کنه پریودها یکم اینور اون ور بشه از سینه شیر بیاد 

البته نمیدونم دکتر بهت گفته یا نه برای جواب صحیح این ازمایش باید روز دوم اگه تعطیل بود سوم پریودی بری ازمایش از چند شب قبلش اگر متاهلی هیچ رابطه نداشته باشی بهتره سوتین نبندی و سینه اتو لمس اینا نکرده باشی لبنیات چند روز قبل نخورده باشی ازمایش حداقل 2 ساعت بعد بیداری از خواب باشه و مسیر ازمایشگاه رو بهتره با ماشین بری تند تند پیاده اینا نری و با ارامش کامل بدی همه اینا در جواب تاثیر داره 

یا یکی از این کارها رو کردی یام ازمایشگاه عدد رو اشتباه گفته 

یه درصد اگه عدد درست باشه باید بری ام آر آی 

بهتره کلا یه ازمایشگاه دیگه بری 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
اونایی که مشکل کلیه یا تیروئید یا تنبلی تخمدان یا غده هیپوفیزشون یه ایرادی داره پرولاکتینشون بالا می ...

مررررسی ک انقدر کامل توضیح دادی

من مشکل کم کاری تیروئید دارم عزیزم

پریودامم ی ۵ روزی عقب جلو میشه 

مررررسی ک انقدر کامل توضیح دادیمن مشکل کم کاری تیروئید دارم عزیزمپریودامم ی ۵ روزی عقب جلو میشه

من خودم پرولاکتینم بالاست و اینا تجریه چند سال منه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
من خودم پرولاکتینم بالاست و اینا تجریه چند سال منه

شما درمان کردی؟

یا مال شمام خطا بود؟

مررررسی ک انقدر کامل توضیح دادیمن مشکل کم کاری تیروئید دارم عزیزمپریودامم ی ۵ روزی عقب جلو میشه

البته ادما متفاوته بیشتر اونایی که پرولاکتین بالا دارند بدنشون  و صورتشون جوشهای چرکی میزنه مقاوم به درمانه و  فقط با خوردن داروش که خارجیش داستنیکس هست خیلی ام گرونه حتی ایرانیش که اثرش یکم کمه اونم گرونه از بین میره من هر وقت جوشهام زیاد میشه صورتم تیره میشه پریودهام میندازه عقب یا درد ناکیش یاد میشه میفهمم باز رفته بالا در بعضی افراد هم سرشون صورتشون خیلی چرب میشه یعنی باید هر روز یا 2 روز درمیون سرشون رو با شامپوی خیلی قوی بشورند

یه دوست دارم پرکاری تیروئید داره اونم پرولاکتینش زیاده صورتش پر لک و جوشه 

یکی از عوارضشم اینه اگه درمان نشه بچه دار نمیشی ولی ان شالله که ازمایشگاه اشتباه کرده

البته هورمونی که در یائسگی خیلی تاثیر داره عددش fshهست که اگه بالا باشه بده بهتره عددش زیر 9 اینا باشه عدد اون سن زنانگی بدنت رو نشون میده مثلا اگه خانومی 35 سالش باشه fsh اش مثلا 5 یا 4 باشه خیلی عالی براش هر چی سن بالا میره اون عدد بالا میره اونایی ام که 60 ایناست که دیگه یائسه شدن یا دارن میشن 

شما درمان کردی؟یا مال شمام خطا بود؟

مال من عدد نرمال ازمایشگاه 0 تا 25 بود عد من 49 اینا بود قرص داستنیکس خوردم یه قرص رو نصف میکنیم نصف دوشنبه یا سه شنبه شب میخوریم نصف جمعه 

داروم 6 هفته ای بود خوردم ازمایش دادم نرمال شد 

بعد 3 هفته دارو خوردن پریودم تنظیم شد درد پریودی قطع شد ریزش موها چربی بدن  جوش همه چی رفت پوستم صاف سفید براق شد

البته هورمونی که در یائسگی خیلی تاثیر داره عددش fshهست که اگه بالا باشه بده بهتره عددش زیر 9 اینا با ...

مال من چنده؟

مال من چنده؟

جواب ازمایشت ببین fshرو چند نوشته