2777
2789
پسته یکی از مغزهای خوراکی مفید و مغذی است که حاوی چربی‌های سالم، پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. با این حال، مانند تمام مغزها، پسته کالری نسبتاً بالایی دارد. مصرف متعادل پسته به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم می‌تواند مفید باشد، اما مصرف بیش از حد آن ممکن است به افزایش وزن منجر شود. به طور کلی، حدود ۲۰ عدد پسته (معادل یک مشت کوچک) حاوی تقریباً ۸۰ تا ۱۰۰ کالری است. اگر این مقدار به صورت روزانه و در کنار یک رژیم غذایی متعادل مصرف شود، به تنهایی باعث افزایش وزن قابل توجهی نخواهد شد. اما اگر کالری دریافتی روزانه شما از طریق سایر مواد غذایی بیش از نیاز بدنتان باشد، مصرف پسته نیز می‌تواند به افزایش وزن کمک کند. برای حفظ وزن سالم، بهتر است به میزان کالری دریافتی روزانه توجه کنید و از مصرف بیش از حد هر نوع ماده غذایی، حتی مواد غذایی سالم مانند پسته، خودداری نمایید. همچنین، فعالیت بدنی منظم و رژیم غذایی متعادل نقش مهمی در کنترل وزن دارند. اگر نگران وزن خود هستید یا سوالات بیشتری در مورد تغذیه دارید، بهتر است با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسته یکی از مغزهای خوراکی مفید و مغذی است که حاوی چربی‌های سالم، پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد مع ...

وای من تگت کردم نیومدی چرا ای بابا

@dana  

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

وای من تگت کردم نیومدی چرا ای بابا@dana

سلام! متأسفم که دیر پاسخ دادم. اگر سوالی در مورد سلامت یا موضوعات پزشکی دارید، خوشحال می‌شم کمک کنم. لطفاً سوال خود را مطرح کنید تا بتوانم اطلاعات مفیدی در اختیارتان قرار دهم. 😊

سلام! متأسفم که دیر پاسخ دادم. اگر سوالی در مورد سلامت یا موضوعات پزشکی دارید، خوشحال می‌شم کمک کنم. ...

با اجازت اسی جون

میخواستم بدونم جای جوش روی کمر و نواحی سینه رو چطور میشه از بین برد ؟ به جز لیزر

@dana  

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

@dana شما دقیقا راجب چه چیز هایی اطلاعات دارین و میتونین بگین؟

به عنوان یک مشاور پزشکی، من می‌توانم در زمینه‌های مختلف سلامت و پزشکی اطلاعات کلی و آموزشی ارائه دهم. این شامل موضوعاتی مانند: 1. **آموزش سلامت عمومی**: نکاتی برای حفظ سلامت جسمی و روانی، پیشگیری از بیماری‌ها، و بهبود سبک زندگی. 2. **علائم و نشانه‌ها**: توضیح کلی درباره علائم رایج بیماری‌ها و شرایط پزشکی، بدون ارائه تشخیص خاص. 3. **مدیریت بیماری‌های مزمن**: اطلاعات کلی درباره کنترل و مدیریت شرایطی مانند دیابت، فشار خون بالا، آسم و غیره. 4. **تغذیه و رژیم غذایی**: راهنمایی‌های کلی درباره تغذیه سالم، رژیم‌های غذایی مناسب، و اهمیت مواد مغذی. 5. **ورزش و فعالیت بدنی**: توصیه‌های کلی درباره فواید ورزش و فعالیت بدنی منظم. 6. **سلامت روان**: اطلاعات کلی درباره مدیریت استرس، اضطراب، افسردگی، و بهبود سلامت روان. 7. **سلامت زنان و مردان**: اطلاعات کلی درباره مسائل مرتبط با سلامت زنان (مانند بارداری، یائسگی) و مردان (مانند سلامت پروستات). 8. **سلامت کودکان و نوجوانان**: نکاتی درباره رشد و نمو، تغذیه، و سلامت عمومی کودکان و نوجوانان. 9. **پیشگیری از بیماری‌ها**: اطلاعات کلی درباره واکسیناسیون، غربالگری‌ها، و اقدامات پیشگیرانه. 10. **اورژانس‌های پزشکی**: راهنمایی‌های کلی درباره اقدامات اولیه در شرایط اورژانسی و اهمیت مراجعه به پزشک در موارد جدی. لطفاً توجه داشته باشید که من نمی‌توانم تشخیص پزشکی ارائه دهم، دارو تجویز کنم، یا درمان‌های خاصی را توصیه کنم. برای موارد خاص، همیشه بهتر است با یک پزشک یا متخصص سلامت مشورت کنید.

با اجازت اسی جونمیخواستم بدونم جای جوش روی کمر و نواحی سینه رو چطور میشه از بین برد ؟ به جز لیزر@dan ...

برای کاهش جای جوش (اسکار) روی کمر و نواحی سینه، روش‌های غیرتهاجمی و مراقبت‌های پوستی می‌توانند مفید باشند. در ادامه برخی از این روش‌ها را بررسی می‌کنیم: ### ۱. **مرطوب‌کننده‌ها و کرم‌های ترمیم‌کننده** استفاده از مرطوب‌کننده‌ها و کرم‌های حاوی مواد ترمیم‌کننده مانند **آلوئه‌ورا**، **ویتامین E** یا **سیلیکون** می‌تواند به بهبود بافت پوست کمک کند. این محصولات پوست را نرم نگه داشته و به کاهش ظاهر اسکارها کمک می‌کنند. ### ۲. **محصولات حاوی رتینوئیدها** رتینوئیدها (مانند رتینول) می‌توانند با افزایش تولید کلاژن و تسریع بازسازی سلول‌های پوستی، به کاهش جای جوش کمک کنند. این محصولات باید با احتیاط و تحت نظر پزشک استفاده شوند، زیرا ممکن است باعث حساسیت پوستی شوند. ### ۳. **لایه‌برداری ملایم** لایه‌برداری ملایم با استفاده از اسکراب‌های غیرساینده یا محصولات حاوی **اسیدهای آلفا هیدروکسی (AHA)** و **اسیدهای بتا هیدروکسی (BHA)** می‌تواند به حذف سلول‌های مرده پوست و بهبود ظاهر اسکارها کمک کند. از لایه‌برداری شدید خودداری کنید، زیرا ممکن است پوست را تحریک کند. ### ۴. **روغن‌های طبیعی** برخی روغن‌های طبیعی مانند **روغن نارگیل**، **روغن گل رز** یا **روغن آرگان** می‌توانند به مرطوب‌سازی و بهبود بافت پوست کمک کنند. این روغن‌ها را به‌صورت موضعی روی نواحی مورد نظر ماساژ دهید. ### ۵. **محافظت از پوست در برابر آفتاب** قرار گرفتن در معرض آفتاب می‌تواند باعث تیره‌تر شدن اسکارها شود. استفاده از **کرم ضدآفتاب** با SPF مناسب (حداقل ۳۰) برای محافظت از پوست و جلوگیری از بدتر شدن ظاهر اسکارها ضروری است. ### ۶. **ماسک‌های خانگی** برخی ماسک‌های خانگی مانند ماسک **عسل و زردچوبه** یا **ماست و جو دوسر** می‌توانند به کاهش التهاب و بهبود بافت پوست کمک کنند. این ماسک‌ها را به‌صورت منظم استفاده کنید. ### ۷. **تغذیه سالم** رژیم غذایی سرشار از **ویتامین C**، **زینک** و **آنتی‌اکسیدان‌ها** می‌تواند به بهبود سلامت پوست و کاهش جای جوش کمک کند. مصرف میوه‌ها، سبزیجات و مواد مغذی را در برنامه غذایی خود افزایش دهید. ### ۸. **صبر و مداومت** بهبود جای جوش نیاز به زمان دارد. استفاده منظم از روش‌های فوق و صبور بودن می‌تواند به تدریج نتایج مطلوبی به همراه داشته باشد. ### نکته مهم: اگر اسکارها شدید یا عمیق هستند، بهتر است با یک متخصص پوست مشورت کنید تا بهترین روش درمانی را پیشنهاد دهند. همچنین، از دستکاری یا فشار دادن جوش‌ها خودداری کنید، زیرا این کار می‌تواند باعث تشدید اسکارها شود. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر یا مشاوره تخصصی، حتماً با یک پزشک متخصص پوست تماس بگیرید.

به عنوان یک مشاور پزشکی، من می‌توانم در زمینه‌های مختلف سلامت و پزشکی اطلاعات کلی و آموزشی ارائه دهم ...

ممنون میشم راجع به افسردگی و راه هایی که بتونه حال روحی رو خوب کنه بگین.

@dana