2777
2789
عنوان

با شوهرم چجوری رفتار کنم

297 بازدید | 17 پست

ما از اینایی هستیم که قبل سرکار و بعد سرکار اولین کار بغل و بوسیدن همه،بعد قضیه اینه من وقتی طلا گرمی ۳ میلیون بود ۶۰ میلیون طلا دادم به شوهرم با خرجیای که بهم داده بود خریده بودم،به جای خرید لباس و آرایشگاه طلا خریده بودم،گفت تا عید میخرم برات،حالا الان طلا دو برابر شده که هیچی میگم بخر دیگه گفت اصلا پول خودمه نمیخرم مگه تو کار کردی خریدی،مفت میخوری میخوابی برو سرکار بخر برای خودت،منم گفتم من میتونستم اون پولارو به جای جمع کردن خرج تیپ و ظاهر خودم کنم.

اینم بگم من از اول دوستیمون شاغل بودم،پارسال خودش اومد التماس کرد دیگه سرکار نرو به اندازه ی حقوقت پول میدم ولی نرو بمون خونه،منم از شاغل بودن خسته بودم رو هوا قبول کردم،بعدش گفتم بزار برم سرکار خونه افسردم گفت میخوای بری برو ولی اگه بری دیگه ماهیانتو قطع میکنم منم دیدم خب چه فرقی دارم برم سرکار یا بمونم خونه.

بعد از وقتی سر پولی که بهش قرض دادم دعوامون شده میره سرکار یه پیام نمیده حتی در حالی که همیشه پیام میداد،یا میخواد بره و برمیگرده نه بوسی نه بغلی هییییچی،عین دو تا غریبه،رابطه هم نداریم حتی،شاید یه ماه باشه حتی دستمون بهم نخورده.

انگار گناه کردم بهش پول قرض دادم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش مزه کرده اقا😑دیکه بهش قرض نده یکمم خودتو بگیر براش اصلا دیگه بهش نگو داری جمع میکنی برای خودتم ...

من جمع کرده بودم که خورد خورد جمع کنم بعدا بفروشم برای خودم یه مغازه کوچیک تو شهرمون باز کنم واسه همین رو خواسته هام و نیازام پا گذاشتم و چیزی نخریدم.

بهش مزه کرده اقا😑دیکه بهش قرض نده یکمم خودتو بگیر براش اصلا دیگه بهش نگو داری جمع میکنی برای خودتم ...

فعلا اون خودشو گرفته نه سلام نه علیک تو این یه هفته شاید در حد یک دقیقه با هم حرف زده باشیم.

اول اینکه شما باید پول رو خرج لباس و ظاهر و .... میکردی 

پس انداز تا حدیش خوبه یعنی نصف خرج نصف پس انداز

دوم اینکه شرایط اقتصادی ب شدت وحشتناک شده و مردها شدیدا تحت فشار هستن نباید اذیت کرد

منم دقیقا یکسال پیش ک طلا ۲۹۰۰ بود ۱۵۰ تومن طلا فروختم دادم ب ماشین برای شوهرم ک بعد ماشین مورد دار شد و الان دیگ ن طلاها رو داریم ن ماشین رو

دوباره ی هفته پیش ک طلا ۶۴۰۰بود ۲۰۰ براش فروختم داد ب بدهی

ک برای کلاهبرداری بود

میخام بگم شرایط من داغونه اما سعی میکنم فعلا بسازم تا شرایط اون بهتر بشه شرایط سخته وگرنه باز می‌خریدند

مردا خیلی دارن تو این اوضاع اذیت میشن

پول یا طلایی ک از دست رفت دیگه رفته

بنظرم شما ی مدت باهاش صحبت نکن،بعد سر فرصت بگو،من اگر میخاستم برام طلا بگیری بخاطر این بود ک باز اگر مجدد نیاز داشتی بدم بهت

من جمع کرده بودم که خورد خورد جمع کنم بعدا بفروشم برای خودم یه مغازه کوچیک تو شهرمون باز کنم واسه هم ...

اوهوم میفهمم

اگه هدفت هنوز همینه جمع کن ولی بهش نگو 

هرازگاهی هم یه خرج کن که نگه پولو چی میکنی بگو رفتم فلان چیزو خریدم 

بعد که پولت اندازه شد برو مغازه رو اوکی کن

فعلا اون خودشو گرفته نه سلام نه علیک تو این یه هفته شاید در حد یک دقیقه با هم حرف زده باشیم.

شماهم بنظرم خیلی بهش نزدیک نشو درحد همین روزمره گذروندن 

خودش میاد نزدیک به وقتش ولی اون موقع هم دیگه کلا قهر نکن شروع کن باهاش حرف زدن اون موقع اخلاقش خوبه بهش بگو ناراحت شدی خیلی اروم باهم حرف بزنید تا مشکلو حل کنید

اول اینکه شما باید پول رو خرج لباس و ظاهر و .... میکردی پس انداز تا حدیش خوبه یعنی نصف خرج نصف پس ان ...

من داشتم جمع میکردم که تو شهرمون یه مغازه ی کوچیک واسه خودم اجاره کنم چون واقعا بیکاری و منتظر دست شوهر نشستن بدم میاد،گفتم خورد خورد طلا بخرم زیاد که شد بفروشم اینجا قیمت مغازه ها نرمال و ارزونه.

اول اینکه شما باید پول رو خرج لباس و ظاهر و .... میکردی پس انداز تا حدیش خوبه یعنی نصف خرج نصف پس ان ...

مردی که خودش نزاره بره سرکار بعد بهت بگه مفت خوری برو سرکار واسه خودت بخر والا من نمیتونم درک کنم شوهر شما قطعا حداقل یه تشکر ازتون میکنه نه که طلبکار باشه.

اوهوم میفهمماگه هدفت هنوز همینه جمع کن ولی بهش نگو هرازگاهی هم یه خرج کن که نگه پولو چی میکنی بگو رف ...

دیگه چجوری جمع کنم همون پولی که ماهیانه میده نصفش میره بابت وامی که گرفتم و باهاش طلا خریده بودم الانم که قیمتا نجومی شده.