2777
2789

ببین از خدا میخوام تاپیک مو ببینی 💜من کاری ب شکنجه روانی بودن همسرتون ندارم یا دروغ یا راست ماجرااا... 

ولی ای کاش جدا که شدی دخترتم پیش خودت میبردی مخصوصا که دختر روحیش و از نظر عاطفی خیلی احتیاج ب مادر داره💜🥹🌱من خودم جدا شدم با بچه اما با انکه پسره کلاس دوم پیش خودمه.. 

اون دختر بیشتر از هر شرایطی ب مادرش قطعا نیاز داره برای پریودی هاش و..... 

هرچندم ک کنارش پدرش همه جور ساپورت باشه بچه از مادر یتیم میشه ن از پدر🥲💜

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

پدر نباشه مادر هم برای بچه میشه پدر هم مادر ولی مادر نباشه پدر نمیتونه مثل مادر با بچت برخورد بکنه هیچکسم جای مادرو نمیگیره

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

به این راحتی ها هم نیست که فکر میکنید کلی جنبه دیگه داره که شما نمی‌بینید 

اتفاقا پدر بالاسر بچه باشه کسی جرات نداره تو بهش بگه و از جهت بیرون از خونه در امنیت بیشتری هست 

از اونور مادر باید بره سرکار تا خرج بچه تامین بشه و شب تازه بیاد پیش بچه با خستگی و اعصاب خراب 

بچه ها نوجوان که بشن اگر مادر خیلی مقتدر نباشه از مادر حرف شنوی ندارن و کنترل کردن بچه ها تو نوجوونی ی پدر مقتدر میخواد 

اون خانوم به این آسونی دیگه نمیتونه ازدواج کنه ازدواج هم بکنه مرد غریبه بالاسر دخترشه 

بخواد ازدواج کنه اون دختر ،پدر بالاسرش نباشه موقعیت هاش فرق می‌کنه 

بچه هم به پدر احتیاج داره هم مادر 

اما مادر بدون پدر با دست خالی از جهت مالی و کلی مشکلات دیگه اونقدرها هم که شما فکر میکنید ایده آل نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.