2777
2789
عنوان

بازار عبدل آباد کسی تجربه داره❔️❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 43 پست
من خیلی وقته نرفتم بازار برای خرید پارچه فقط اینترنتی یه چند تا جا رو دیدم و اصلا نمیدونم کدوم بازار ...

عبدل اباد خیلی بهتره

خیلی هم بزرگه یعنی ما صبح میرفتیم ساعت ۸ صبح تا ظهر میچرخیدیم تا نصفه بازار بعد ناهار میخوردیم باز میرفتیم بازار 

یه خیابونه عریضه که همونم هی کوچه داره خیلی خوبه 

دلم تنگ شده میخوام بازم برم ولی دور شدم ازش :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عبدل اباد خیلی بهترهخیلی هم بزرگه یعنی ما صبح میرفتیم ساعت ۸ صبح تا ظهر میچرخیدیم تا نصفه بازار بعد ...

پس برم عبدل آباد، البته الان ماه رمضونه اگر انقدر وسیعه جون نمیمونه واسم😅

حتما برو ما هر سری مهمون میومد برامون از شهرستان میرفتیم عبدل اباد و کلی خرید میکردیم

اتفاقا خرید به ادم انرژی میدهع😅

اره بزرگه ولی جنساش بونجوله 

اگر چیزای برند دوس داری خوب نیس و محله پاییننننن 

نزیک خلازینه

مترو هم داره

ولی پیشنهاد نمیکنم اصلا

سیسمونی بچمو اونجا گرفتم یک پارچه چادری هم مامانم گرفت قیمتها خیلی خوب بود

من برای شومیز و مانتو و چادر و پیرهن مردونه و اینا میخوام قیمتاشون توبه برای این پارچه ها؟ مثلا رنج قیمتیشون چجوریه؟

اره بزرگه ولی جنساش بونجوله اگر چیزای برند دوس داری خوب نیس و محله پاییننننن نزیک خلازینهمترو هم دار ...

عه، خیلی برام برندش مهم نیست. کیفیت پارچه برام مهم تره