2777
2789
عنوان

رفتار سرد برادر شوهر🫤

411 بازدید | 32 پست

باید برم دکتر شوهرم مرخصی ندادن بهش منوببره گفت میگم داداشم ببرتت،خودت ساعتشو هماهنگ کن باهاش،زنگ زدم احوال پرسی کردم اون هیچی نگفت گفتم شرمنده مزاحم شماهم شدم باز هیچی نگفت فقط گفت ۳اماده باش خدافظ،خیلی بهم برخورد رفتارش حالا خوبه شوهرنوکرشخصیشونه دنبال دلیل رفتارش نیستم چیکار کنم نرم باهاش دوس ندارم برم باهاش دیگه

اسنپ بگیر برو

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستی چیزی نداری به اون بگی؟ یا اسنپ بگیر

چقدر بی ادب

برادر شوهر منم یبار برگشته بود گفته بود زنداداش بره سرکار من دیکه خونشون نمیام محیط کارش پره ویروسه اصاا نمیتونم از دستش غذا بخورم😑مادرشوهرمم پرو پرو اینو جلوم گفت دیکه اسم برادر شوهر میاد یاد این حرفش میوفتم

انگار من منتظرم بیان خونمون از خدامه نیان

خودت برو

من بودم خودم اسنپ میگرفتم میرفتم. حامله ای فلج که نشدی دور از جونت.

مردشور هرچی برادرشوهره ببرن

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود