2777
2789
عنوان

فیلر خط خنده

51 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

من ۱۸ اسفند فیلر خط خنده زدم همه چیز خوبه

ولی امروز استخون بینیم درد میکنه

نکروزه؟؟؟؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

نمیدونم نخورده ب جایی بینیت ؟!  هزینش چقد شد ؟!, 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم نخورده ب جایی بینیت ؟! هزینش چقد شد ؟!,

یادم نمیاد ب جایی خورده باشه

۴ و نیم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
یادم نمیاد ب جایی خورده باشه۴ و نیم

مبارکد باشه 🥰

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

نکروز بینی مگر توعمل بینی بوجود نمیومد؟بینی سیاه میشد

شنیدم که فیلر بینی هم باعث نکروزه

اما من فیلر خط خنده زدم

مبارکد باشه 🥰

مرسی جانم