2777
2789
عنوان

بنظرم باید مرد هارو ازاد گزاشت

364 بازدید | 22 پست

نه فقط مرد بلکه زن هم همینطور

اینکه بخواییم محدود کنیم و بهمون وفادار باشه بی ارزشه

ولی اینکه آزاد باشه و نخاد کاری کنه اونه که جذابه

نظر شما چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی و هرچی سفت تر بچسبی زودتر از دستت سر میخوره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

وای عجب مثالی زدی

😅🫴🏻🫡

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نظر شخصی خودم رو میگم. 

به نظر من تو زمینه های مختلف قوانین سفت و سخت برای آدم ها و جامعه لازمه. 

مثل این هستش که بگیم قوانین راهنمایی و رانندگی وجود نداشته باشه و آدم ها آزاد باشن تا مشکلی پیش نیاد.

البته منظورم کنترل نادرست تو زندگی نیست. 

همین درستشه با فکر راحت باید زندگی کرد اگه یه روزی خیانت کرد اون موقع غصشو میخوریم و یه راهی پیدا میکنیم ولی چسبیدن به طرفت که مبادا پا کج نذاره زندگی رو برا آدم جهنم میکنه

درسته 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

به قول اون فیلمه اگر هم خیلی شل بگیری ، باز هم از دستت سر میخوره. 😁

تعادل همیشه خوبه

انسان کلا آزادی طلبه و از کسی ک بخواد حبسش کنه انزجار دارن و فرار میکنن 

بخاطر همینه تا یکی وابسته میشه، طرف رهاش میکنه

مصداق همون جمله انوشه هست: تا وقتی اویزونی گریزونه،،گریزونی آویزونه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست