2777
2789
عنوان

لطفا یه وکیل 🙏

84 بازدید | 10 پست

ممنون میشم راهنمایی کنید . در پی آزار و اذییت همسر بیمار هستم . و مدام در پی شکایت 

الان می‌خوام بد دوسال تمام فحاشی و ها و .... شکایت کنم می‌خوام ب نتیجه برسه شکایت کیفری چه عواقبی داره !؟ و اینکه برای تمکین مجدد داره اذییت می‌کنه می‌خوام ابلاغیه رو امکان داره بفرستم براتون ببنید 

🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی تمکین نکنی فقط دیگ نفقه نمیده

درسته منم نرفتم فقط ۳۸ روز دو ماه پیش بابت اینکه اثبات کنم ایشون نمی‌خواست زندگی کنه زندگی ترک کرده و این خونه سوری هستش رفتم و برای طلاق راحت تر باشه . اما الان شکایت کرده ک در این شکایت اسم مال و اموال آورده می‌خوام بدونم اون چیه 

🕊
توپیام بهت فحاشی کرده؟؟

بله هم پیام که چند تا کلمه است زیاد نیست هم پشت تلفن که من صدا شو ضبط کردم هم ب خودم هم خانواده ام  توهین داشته . و اینکه مادر ایشون ب دورغ سال گذشته شکایت کرده بودن ک گویا تحت  تعقیب بودم 😐و اونم حکم بفرستم  و بعد در صورتی که من هر چی همسرم سال گذشته ب من نسبت داده بود  گفتم من مثل مادر و خواهر شما نیستم همین ... کلا بیکار و بیکار هستش و خیلی از شکایت و دعوا خوششون میاد 

🕊
مثلا اسم مال اموال گفته ک تو دزدیدی یا مثلا چی

فک کنم شوهر خواهر میگه که یجور داره شلوغ اش می‌کنه ک مثلا من کاری کردم . اصلا خونه نبود چهار تا صندلی گذاشته بود و خودش اصلا خونه نمیومد من انگار زندانی بودم . فقط چهار خوراک تهیه میکرد و مبلغ ای زد ب حساب ام ک میگفتم نزن خودت تهیه کن. خرج خونه قبلا ک با هم زندگی میکردیم با خودم و خانواده ام بود فقط برای اینکه نفقه نده باز هم تمکین گرفته ک من ترک انفاق اش نزنم . اگر میشه براتون پیام شخصی بفرستم ببینید ۱۰ روز مهلت داره 

🕊
بله هم پیام که چند تا کلمه است زیاد نیست هم پشت تلفن که من صدا شو ضبط کردم هم ب خودم هم خانواده ام ...

ببین هیچ مردی حق توهین ب زنشو نداره مخصوصا مثلا بهت بگه جن.ده دوراز جونت باید ثابت کنه ک تو جن.دگی کردی اونجوری توپیامو چیزاشو نشون بده مهریتم باید تمام کمال بزاره کف دستت تو اصلا پیام بدی نده .

همشم بگو من دوست دارم فلانو اینا دوس دارم برگردم ولی میترسم منوکتک بزنی یا اینجوری فوشم بدی فقط میخوام مشاوره برم ک خوب بشی ازراهی ک بلدی بهش فشار بیار ک بهت فوش بده خوب تا مفصرنشی

🧸

ببین هیچ مردی حق توهین ب زنشو نداره مخصوصا مثلا بهت بگه جن.ده دوراز جونت باید ثابت کنه ک تو جن.دگی ک ...

آره دقیقا همش بد دهن و منم واقعا دیگه خیلی خیلی از کوره در می‌رفتم میگفتم اینا رو ب من میگی مادر و خواهر خودت هستن در صورتی که واقعا حالم بد میشد از این بی ادبی ها . من حکم طلاق ام اومد ک کراهت دارم و مهریه و نفقه .... بخشیده شده تا تموم کنیم اما رضایت نمیده ممنون من در خواست دادم قبول کنید براتون بفرستم 

🕊