2777
2789
عنوان

کارم بد بود❓️

43 بازدید | 2 پست

(من از ۱۵ سالگی وسواس فکری دارم و دکتر اینا هم رفته‌م، قبل قضاوت کردن اینو در نظر بگیرید)

روز عروسیمون عکاسمون که آقا بود سر یه عکس اومد که فرم انگشتامو درست کنه یه لحظه، من چون مذهبی نیستم مشکلی نداشتم که یه لحظه دستش به انگشتم بخوره، ولی در همون حین کلی فکرا اومد تو سرم که ببین چه حس خوبی داره الان حواس شوهرت نیس میتونی دستشو بگیری و کلی مزخرفات که بیشترش بخاطر همون استرس و وسواسمه، منم یادمه هیییچ واکنشی نشون ندادم ولی از استرس دستمو خشک نگه داشتم و چند ثانیه‌ای عکاس داشت کلنجار میرفت که دستم خوب بمونه، یهو تو دلم گفتم آتنا این مزخرفات چیه دستتو شل کن سریع‌تر کارشو بکنه بره، همینطورم شد

حالا عذاب وجدان دارم چرا زودتر دستمو شل نکردم که چند ثانیه کمتر دستمو لمس کنه، اگه به افکارم بالو پر نمیدادم زودتر تموم میشد، ولی واقعا هنگ بودم اون لحظه، چیزی به دهنم نمیرسید

حالا میگم نکنه کارم بد بوده و تو روز عروسیمون به همسرم خیانت کردم، خیلییی عذاب وجدان دارم، نظرتون چیه، خیلی کارم بد بوده؟

وسواسم جوریه که همش میتریم کار بدی در حق شوهرم کرده باشن

روانپزشکم میگه آدمایی که توی ذهنشون چارچوب دارن بیشتر دچارش میشن، مثل وسواسی که آدمای مذهبی میگیرن و ناخودآگاه به خدا و مقدسات و... فحش میدن و هی حالشون بد میشه...)

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

هیچ اتفاقی نیفتاده، بخاطر همون وسواسته، کلمه بسیار زشت خیانت رو هم برای خودت بکار نبر، اون مقتضی کارش بوده شما که کاری نکردی، از خشک نگه داشتن دستت هم منظوری نداشتی پس بیخیال وسلام.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

هیچ اتفاقی نیفتاده، بخاطر همون وسواسته، کلمه بسیار زشت خیانت رو هم برای خودت بکار نبر، اون مقتضی کار ...

ممنونم درسته بخاطر وسواسه

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.