2777
2789
عنوان

خواستگار

140 بازدید | 11 پست

امروز واسم خواستگار پیدا شد مامانم بهم نگفته هنوز ولی از حرفاش با خالم متوجه شدم 

خالم هی میگفت حیفه از حرفاشون متوجه شدم اگه مامانم بهم بگه بعدم همشون میریزن سرم که قبول کن و برو

ولی من اصلا دوست ندارم الان ازدواج کنم تازه ۲۰ سالمه دلم میخواد درسم بخونم 💔

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿

سنت کمه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کن اگه مورد خوبی بود باهاش حرف بزن درستم بخون

ازدواج اگه خوب باشه باعث پیشرفت هم میشه

من قبل بیست خاستگار داشتم الان ۲۱سالمه دوساله هیچی

همه هم سرکوفت میزنن که ازدواج نکردی

درسته سنمون کمه ولی... 

هنوز خاستگارت تازه از این سن شروع میشه کجا هست که برای کودک میرن خاستگاری؟

من خودمم مخالفم با زود ازدواج کردن ولی سرکوفتای بقیه اثر میزاره به روح و روانم افسرده شدم

کل فامیلمون دختراش بین۱۳/۱۷عروسی کردن ترک هستیم

کاش انقد نریزن رو سرم

خودمم در حال تحصیلم از مجردی هم لذت میبرم ولی دوروبریام و حتی مامانم.... 

ازدواج کن اگه مورد خوبی بود باهاش حرف بزن درستم بخونازدواج اگه خوب باشه باعث پیشرفت هم میشهمن قبل بی ...

مغزاشون متاسفانه توی گذشته گیر کرده 

منم همینطورم 

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿