2777
2789

خسته شدم از بس همش آرایشگاه هستم،پوستم به شدت حساس، یعنی زود متورم میشه و جوش میزنه، اینایی هم که لیزر رفتن میگن واسه موهای ضخیم خوبه، نازک ها تازه ضخیم میشن

چه پیشنهادی دارین؟ 

شیو بگیر

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موبر بزن

نه خب نیست پوست صورت حساس هست نازک میشه و کهیر میزنه مخصوصاً  برای پوست های خشک و ناز ک اصلان خب نیست

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نه خب نیست پوست صورت حساس هست نازک میشه و کهیر میزنه مخصوصاً برای پوست های خشک و ناز ک اصلان خب نیس ...

موبر واسه پوست های حساس میتونه بگیره که مخصوص صورته

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

شیور که مثل تیغ؟ واسه پاهام استفاده میکنم ولی میترسم موهای صورتم ضخیم و زبر بشه

من میزنم خب بوده

موبر بزن

دقیقا به قول دوستمون پوستم حساس جوش میزنه

هم بند انداز برقی، هم اپلیدی امتحان کردم جوش میزنه. بند با رعایت یه سری اصول قبل و بعد باز بهتر ولی خسته شدم از بس آرایشگاه رفتم

موبر واسه پوست های حساس میتونه بگیره که مخصوص صورته

من همونم گرفتم پوستم کهیر زد شد عین گوجه

یعنی ضخیم و زبر نشده؟ چه مدت استفاده میکنین؟ چند روز یکبار؟

والا من س هفته ی بار میزنم 

عزیز شما چه مدت استفاده میکنین؟ شیور مخصوص صورت استفاده میکنین؟ مارکش چیه؟

من س ماهی گرفتم مارکش بخدا نمیدونم چیه