2777
2789
عنوان

ارسال عکس خودم به همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 71 پست
نه نخواسته بود. قبل رفتن نشد باهاش باشم یهو رفت. منم گفتم برای جبرانش این کار رو کنم

مثلا یه عکس چه جبرانی میکنه؟ جز اینکه تحریک کنه و سمت فیلم های پ.و.ر.ن بره؟؟ کارت بچه گانه بوده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ولی اسی درکل کارت درست نبوده. ولش کن..

دیگه تکرار نکن. شوهرا بدشون میاد 

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اسی درکل کارت درست نبوده. ولش کن..دیگه تکرار نکن. شوهرا بدشون میاد

نمیدونستم بدشون میاد. به نظر خودم کار خوبی میومد. مررررسی از همدلیتون. حالم یهو از حرفش بد شد. آدم این حرفها رو به خانوادش هم نمیتونه بگه چون بدتر میشه❤️❤️

خوب چرا عکس اینجوری بفرستی ..منم شوهرم میگه یوقت نفرست  چون پاکم کنی یه جای گوشی میمیونه فردا گوشیت بفروشی یا اتفاق دیگه بیفته اون عکس اگه تو حافظه بمونه چی ..شاید از غیرتش گفته البته شوهرمن بفرستمم با لباس میفرستم اینجوری مثل شما نمیتونم  اونجوری میگه بیحیا😐 میدونم 😁😂..از طرفی ماموریتم بوده دلش چطور تنگ نشده وبهش برخورده 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نمیدونستم بدشون میاد. به نظر خودم کار خوبی میومد. مررررسی از همدلیتون. حالم یهو از حرفش بد شد. آدم ا ...

چطور نمیدونستی وقتی میگی قبلا هم اتفاق افتاده 

به نظرم من توی زندگی مشترک باید یکم بالغانه رفتار کنین 

استارتر کارت بد بوده 

ولی حرفای همسرتم بدتر 

شاید همسرت نگرانه کسی ببینه بالاخره گوشی شمارو یا ایشونو 

خدایی این چه کاراییه 

بنظر من که اینکارا در حد زن و شوهر و رابطه سالم نیست و بیشتر به روابط نامشروع و دوست دختر پسرا میخوره

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نمیدونستم بدشون میاد. به نظر خودم کار خوبی میومد. مررررسی از همدلیتون. حالم یهو از حرفش بد شد. آدم ا ...

اسی من یکبار گفتم امروز روز ولنتاین گفت خجالت بکش مگه ما دوس دختر دوس پسریم .ابنقدر ناراحت شدم دیگه هیچوقت هیچی نگفتم. همشون همینن عزیزم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خواستم فقط یه چیزی بگم

جلوتر از دماغتون هم نگاه کنید من امیدوارم همیشه پایدار باشین، ولی یه جرقه بخوره از هم جدا شین بهترین راه انتقام و اذیت پخش کردن همین عکساس

دختری که آینده را دید💙🦋