2777
2789
عنوان

ارسال عکس خودم به همسرم

1727 بازدید | 71 پست

سلام دوستای خوب. یه موضعی برام پیش اومده وکلی ناراحتم😔😔 همسرم سرکاره ماموریته. فیلم بدن خودم رو بهش فرستادم. برای دلبری و دلتنگی. بهم حرف بدی زد. تهمت زد😔😔😔

چی کار کنم باهاش. قبلا هم‌این اتفاق افتاده من یادم رفته بود این‌کار رو نکنم دیگه

چی‌گفت مگ لایکم کنین

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت خوب نبوده، مگه ازت عکس خواسته بود که اینکارو کردی!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
درست نیست اینجا بگم. در کل حرف بدی زد. مثلا اون کاره هستی؟ از این مدل حرف

ای بابا...توام خودبخود فرستادی؟راسش شوهرمنم بدش میاد ازین چیزا.حتی حرفای س..کسی تو اس و چت...میگه ینی چی این حرفا 

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

چه پروعه…

برای شوهرت فرستاده بودی این رفتار تند چی بود نهایت میگفت نیازی نبود و برخورد درستی میکرد مردا چشونه نمیدونم😐😐😐😐😐

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033   این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.} در دسترس نمیباشد خدانگهدار❤️‍🩹

ای بابا...توام خودبخود فرستادی؟راسش شوهرمنم بدش میاد ازین چیزا.حتی حرفای س..کسی تو اس و چت...میگه ین ...

اره خود به خود فرستادم. میترسم فکر بدی در موردم بکنه. گفت توی تنهایی همیشه همینجوری میکنی؟؟؟😰😰😰😰 حالم بد شو