2777
2789

در حدی یه فلش پره عکس و فیلم از خودم ‌گم کردم فقط ۲ ساعت ناراحت بودم بعدش پا شدم رقصیدم

دآ دُنـــــیامی (:♛ لُــــــر♛

منم اینجوریم ولی بعضی وقتا سر چیزای بیخود کلی حرص میخورم و استرسی میشم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت خدا بچتو حفظ کنه . شوهرت چطورادمیه

سلامت باشی عزیزدلم برعکس خودمه عصبی عجول بد دهن البته من فکر میکنم دیگه سر شدم از دستش عادی شده همه چی برام 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
کاش اونم مثل خودت بود میشدین ی ذوج اروم مثل کولاها بی غم😂😂🥰

اره ای کاش.....اما افسوس 🥲

خیلی از دستش کشیدم هفت سال زجرم داد دیگه زدم بی‌خیالی همه چیو وگرنه دق میکردم الآنم عادت کردم ب بی‌خیالی 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
اره ای کاش.....اما افسوس 🥲خیلی از دستش کشیدم هفت سال زجرم داد دیگه زدم بی‌خیالی همه چیو وگرنه دق می ...

شما مثل خاله بزرگم میمونی اونم رلکسه ولی سوارش جوشیه . ی روشی داره برا اروم کردن شوهرش بگم هم تعجب میکنی و هم خنده داره😂😂