2777
2789
عنوان

ی چیزی گفتم بیاین بهم دلداری بدین

83 بازدید | 6 پست

ی قسمی خوردم حالم بده....اصلا به دروغ نبود ولی تا حالا اینجور این قسم رو نخورده بودم....سرباز زبونم نمیومدا ولی مجبور شدم انقدر بهم فشار اومد باید اون لحظه قشم میخوردم....یعنی گریم گرفت داشتم قسم میخوردم....الان باید چیکار کنم؟حالم ی جوریه....چطور حالمو خوب کنم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توضیحات کم بود اگر قسمت راست بوده که دیگه ناراحتی نداره

اره راست بود ولی چون ب روح عزیزی ک دستش از دنیا کوتاست قسم خوردم حالم بده‌....عادت به اینجور قشم ها نداشتم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
به خدا بگو پشیمان شدی و اگه برگردی عقب این رو نمی گی. اگه کسی رو ناراحت کردی و خودت هم متوجه ای اشتب ...

اصلا دروغی در کار نبود انقدر حرفم راست بود سنگین ترین قسم رو خوردم ولی حس خوب نگرفتم بهم فشار اومد