همچین رسمی دارین که عروس بعد از ازدواج برای مادرشوهر و مادر خودش عیدی میبره؟من تو عقدم مادرشوهرم اصلا به روش نیاورد که باید عیدی بیاره برام و تو یه مناسبت دیگه عیدی بزرگ اورد،ما رسم داریم تو یکی از اعیاد عیدی بزرگ میبریم تو بقیه اعیاد عیدی کوچیک ،این اصلا به روش نیاورد چون معمولا برای عروس لباس عید میگیرن،حالا من خودم از قبل گرفته بودم محتاج اونا نیستم ولی خب رسمه(میدونم نباید به خاطر رسم کدورت ایحاد کرد ولی خب الان نوبت منه برا همون مبپیپرسم)وقتی به شوهرم گفتم همچین رسمی هست یه مقدار پول زد برام که برو خودت لباس بگیر و اگه کسی ازت پرسید بگو این لباسامو تو عید خانواده همسر گرفتن،منم همینکار کردم ولی مادرشوهرم اصلا به روش نیاورد؛ولی بعد از ازدواجم مادر خودم سر هر مراسمی و هر عیدی سنگ تموم گداشته برام و کادو آورده،الان به نظرتون باید عیدی یکسان برای مادرشوهرم و مادرم ببرم؟یه دلم میگه فرق نذارم یه دلم میگه اونوقت فکر میکنن کارشون درست بوده،ممنون میشم راهنماییم کنین صرفا از رو احساس جانب داری نکنین،میخوام کاری کنم که بی احترامی نباشه ولی احترام من هم حفظ بشه
هر جور خودت دوست داری ولی چه رسم بیخودیه هی چپ و راست عیدی کادو بیخیال بابا مادرت هم برای بچه خودش آورده کار خاصی نکرده که
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه برا مادر خودت گرونتر میخری به شوهرت نگو یا دوتا شبیه هم بخر و یک کاد دیگه جداگانه برای مادرت ولی بهش بگو که بخاطر این مسله است و نمیخام کسی بدونه ولی چون من میبیتم شما برای من همه کار کردیذ ته دلم راضی نمیشه با اون یکی باشید