2777
2789

میگه نمیشه که همش مای بی بی بزاری (منظورش اینه گرونیع) من آدم کهنه شستن اینا نیستم تازه یبار پیشنهاد داد که ما بی بی اقتصادی بهر  از این پوشک هایی که پارچه ای هستن و کشی هستن  که وقتی بچه کارشو کرد باید بشوری منم گفتم اینا الان چ فرقی با کهنه داره  شوهرم هیچی نمیگه اما میترسم حرف های مادرش روش تاثیر بذاره چجوری محترمانه بگم به او ن‌ربطی ندارم و هر وقت دختر خودش ازدواج کرد و بچه دار شد بگه اون کهنه بزاره و دخالت نکنه تو ریدن بچه🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوش نده به حرفش هر وقت گفت بگو عهد بوق نیست که کهنه ببندم مادر جان اون مال زمان شما بودم منم وقتی دارم بچه دار میشم فکر خرج و مخارجش رو کردم شما فکرت رو درگیر نکن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷