2777
2789
عنوان

اندکی غر غر

199 بازدید | 32 پست

یک روز آب قطعه

یک روز برق قطعه

یک روز گاز قطعه

یک روز نت قطعه

اصلا باید یک چیزی توی این مملکت بی‌صاحاب قطع باشه

قطع نباشه نمیشه اصلا

بدبختی اونجاست که اگه برق قطع بشه برای اکثریت خونه‌ها آب هم قطع میشه چون با پمپ کار میکنه

حکمتت رو شکر خدا

ویران‌گر اعظم هستم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برق نباشه اب و تلفنمونم قطع می شه..

حالا تلفن رو میگیم گوشی هست...

دقیقا وسط دانلود یک ویدئو، برق رفت بعد یک ساعت اومد. بابا لامصبا درسته ساعت پنج صبح قطع کردید ولی دلیل نمیشه همهٔ مردم اون موقع خواب باشن. آقا مودم قطع شد، وای فای هم پرید. الآن که برق اومد نت انقدر ضعیف شده که بهتره بگیم قطعه اصلا

خونم به جونش اومده

ویران‌گر اعظم هستم!

حالا تلفن رو میگیم گوشی هست...دقیقا وسط دانلود یک ویدئو، برق رفت بعد یک ساعت اومد. بابا لامصبا درسته ...

بازم بی برقی بهتر از بی ابیه..بابا سحر من داشتم فکر می کردم نکنه دیگه اب وصل نشه...خدایا بدون اب چطوری زنده بمونیم..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
بازم بی برقی بهتر از بی ابیه..بابا سحر من داشتم فکر می کردم نکنه دیگه اب وصل نشه...خدایا بدون اب چطو ...

وای نگو بی‌آبی زندگی رو لنگ میکنه

الآن میترسم شروع کنم به شستن ظرف‌های سحر دوباره برق قطع بشه و من بمونم و دست‌های کفی و سینک چرب!

ویران‌گر اعظم هستم!

وای نگو بی‌آبی زندگی رو لنگ میکنهالآن میترسم شروع کنم به شستن ظرف‌های سحر دوباره برق قطع بشه و من بم ...

تو کانال شهرتون قطعی برق رو اعلام نمی کنن؟ اب رو که اعلام نکردن دیشب

اگر خیلی و طولانی مدت قطعی آب دارید و پر جمعیت نیستید یه ۲۰ لیتری کافیه که ذخیره داشته باشید برای مو ...

اره باید از این به بعد همین کار رو کرد...

فقط من موندم قدیما چطوری با افتابه دسشویی می رفتن...اب می پاشه رو زمین می پلشه به پای ادم دوباره باید پاتو اب بکشی...خخخ

اره باید از این به بعد همین کار رو کرد...فقط من موندم قدیما چطوری با افتابه دسشویی می رفتن...اب می پ ...

همیشه تی دستمه دارم دستشویی میشورم سر همین موضوع😂

ویران‌گر اعظم هستم!

اگر خیلی و طولانی مدت قطعی آب دارید و پر جمعیت نیستید یه ۲۰ لیتری کافیه که ذخیره داشته باشید برای مو ...

از این به بعد باید همین کار رو بکنم

ویران‌گر اعظم هستم!

اره باید از این به بعد همین کار رو کرد...فقط من موندم قدیما چطوری با افتابه دسشویی می رفتن...اب می پ ...

برای ماهم میره گاهی البته کم  ، خونمون ویلاییه و مجتمع نیست با این حال سعی میکنیم گاها آب ذخیره داشته باشیم 

ولی برق رو نمیشه کاریش کرد 

وای خیلی سخته..تازه من بچمو بخوام تو این شرایط دسشویی ببرم دیگه هیچی...

بچه‌ها کلا همینن

تا آب قطع میشه مامان من تشنمه، مامان من دستشویی دارم

خودم که بچه ندارم ولی داداش کوچیکه‌ام همیشه همین بود

کفر من رو در میورد وروجک

ویران‌گر اعظم هستم!