2777
2789
عنوان

اگه یه نفر بلاکتون کنه

308 بازدید | 43 پست

بچه ها اگه یه نفر بلاکتون کنه بعد از ۳ هفته خودش از بلاک در بیاره .. چ رفتاری باهاش می کنید؟ 

یه نفر که خیلی صمیمی بودید با هم ولی سر یه اختلاف نظر بلاکتون کرده که البته حق با شما بوده توی اون اختلاف ولی اون بلاک کرده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی منم کلا از زندگیم بلاکش میکنم

منم یکی رو واسه یه روز بلاک کردم از زندگیش بلاکم کرد 

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

پیام بده میگم ببخشید شما؟! 

طوری ک اصلا هیچ رابطه ای وجود نداشته 

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ         وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱                                 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨                                    این قانونه طبیعته 💪🏻

منم یکی رو واسه یه روز بلاک کردم از زندگیش بلاکم کرد

من از این رفتار که با طرف مشکل داری یا مخالف نظر هم هستید بزنی بلاک کنی متنفرررررم 

من فقط دو گروه از ادما رو بلاک میکنم 

اولی کسی که مزاحم باشه 

دومی کسی که هیچ جوره نخوام هیچ اسمی ازش تو زندگیم باشه 

دیگه اگ پیام داد جواب نمیدی؟

اصلا...

من یکی از دوستام همین کارو کرد بلاک کرد و بعدش پیام داد و کلی زنگ زد و زنگ زد به خونمون و شماره مامانم بعد گفته بود از بلاکی در بیار با گریه و کلی چیز و اینا منم دلم سوخت در آوردم بعد گفتم بفرمایید خیلی خیلی سرد سرد گفتش که میای بریم کله پاچه بخوریم کار فوریششش این بودش...

دوباره زدم بلاکش کردم و اصلا اصلا من دیگه برنمیگردم سمت کسی که این رفتار و باهام داشته....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️