2777
2789

به دلیل قانون جدید مهریه گناه من دختری که عاشقانه نامزدش و دوست داره دوست نداره از دستش بده چیه که بآید کل روزم و تا بعد از عید با استرس ترس از دست دادنش بگذرانم خیلی آخه برام عزیزه خودشم حس من و داره قرار بله برون نزاشتن ولی اگه بزارن بابام گفت مهرت و میگم 14 تا سکه تا به داماد مالیات نخوره اما کنارش باید دنگ خونه هم بزارن :)! بابای داماد  با دنگ و اینا راضی نیستن میشه برام دعا کنین بنظرتون برم کربلا پیش حضرت ابالفضل و امام حسین بخوامش کارم حل میشه؟! به عنوان یه زائر اولی 

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

منم دعا کن هر چی میگم مهم نی طرف میگه نه الا و بلا ۵۰۰ تا سکه مهریه عندالمطالبه میخوام بهت بدم  

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چیزای دیگه بنویسید مثلا ۱۰۰ گرم طلا یا پول نقد . پول نقد رو هم به ارزش روز حساب می کنند

نمی دونم آجی ترو جون مادرت دعا کن باهم به تفاهم برسن

منم دعا کن هر چی میگم مهم نی طرف میگه نه الا و بلا ۵۰۰ تا سکه مهریه عندالمطالبه میخوام بهت بدم

حتما دعا میکنم❤☺

مالیات چی؟بگو پدر فقط سکه بزن تعدادش ببر بالا ،آخه خدایی پدر دامادم حق داره

قانون جدید دولت و نخوندی سکه زیاد باشه داماد باید مالیات بده گناه داره تا مالیات نده که آسمون تو شناسنامش نمیره :)

حتما دعا میکنم❤☺

اره مرسی فایده نداره اون اصول خودشو داره منم مشکلی ندارم فقط ناراحتم میخواد ۶ دنگ خونه ام بده هوف

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

انشالله قسمت هم باشید و به پای هم پیر بشید

الهی آمین الهی شما هم موفق باشی قسمتم شد کربلا دعا گوی همه هستم ❤🌷☺

خوشبحال اون ادم که برای داشتنش اینجوری در هول و ولا هستی و مبخوای به هرچیزی متوسل بشی 

امیدوارم لایق این همه خواستن باشه 

ولی اینو داشته باش هیچ وقت به زور چیزی رو از خدا نخواه 

بگو اگر به صلاحمه بشه