2777
2789

انشالله خدا کمکتون کنه این غرفه رو یکی زده با پول محصولاتش میخواد کار خیر کنه لطفا خرید کنید یا استوری و به بقیه بدین خیالتون راحت باسلام بعد از اینکه مشتری راضی باشه بسته دستش برسه پولو میده به فروشنده منم استوری کردم شماهم کمک کنید شریک کار خیرم باشید 🌹🌹🌹

🔴غرفه ای آرایشی بانوی مشهد 🔴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی هستحالا؟میشناسیدش؟مطمئنید برای کار خیر میخواد؟برای چه قشری خرجش میکنه؟شاید بقیه نقدی هم کمکش کنن

یکی از دخترای سایت هستش غرفه داره تو باسلام کاره خیر میخواد بکنه باسودش

کی هستحالا؟میشناسیدش؟مطمئنید برای کار خیر میخواد؟برای چه قشری خرجش میکنه؟شاید بقیه نقدی هم کمکش کنن

میخواد برای یکی عیدی بگیره که پول نداره من بخاطر خدا کمک کردم نقدی هم نمیخواد فقط ازش خرید کنیم که من دیدم خوب بود گرونم نبود بستم دستم برسه پول بهش میدن نمیتونه که الکی بگه جای دیگه بود نمیگفتم ولی باسلام اعتماد دارم

کمک نقدی نمیخوام فقط همین که غرفم رو ببینین به دیگران نشون بدین ممنون میشم اگرم شد ازم خرید کنید شما هم سهیم میشین تو کار خیرم🌹🌹🌹🌹

🙂🙃🙂