2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل بدن هم من هم دوتا بچه کوچیکم و الان شوهرم

عزیزم حتما درمان دارویی پیش دکتر متخصص هم ادامه بده. اما این کاری که میگم رو حتما اولش تحقیق کن و بعد انجام بده

ببین فردا میری حنا میخری

حنای رنگ دار که توی کیسه پارچه ای هست

عصر میای با آب جوش داغ

خمیر درست میکنی

آخر شب که سرویس رفتی و مسواک زدی و دیگه لازم نیست بلند شی

روی پا و کف پات حنا میزنی. پلاستیک فریزر میکشی و جوراب پا میکنی

کف و روی دستم میزنی و دستکش پلاستیکی (لاتکس نه از این پلاستیکی شفاف ها) دستت میکنی و دستکش دستت میکنی تا صبح.  البته کف پا اولویت بیشتری داره. اگر برای عید دوست نداری کف دستات نارنجی بشن، کف دستات رو بعد عید بذار

اندازه دوتا نخود حنا هم داخل ناف بذار و روش چسب پانسمان بزن که اذیت نشی و حنا هم خشک شه

صبح همه اینا رو میشوری

تا سه شب این کارو میکنی

بهت قول میدم خوب شی

بازم خواستی تکرار کنی دو هفته دیگه این کارو بکن

برای اطمینان بیشتر هربار حمام میری تا چند دفعه ای

بدنت رو حنا بزن و جاهای درگیر رو مواد بیشتری بذار

نیم ساعت تا چهل دقیقه هم بمونه و بعد بشور

این پیج رو هم دنبال کن و هایلایت حنا رو مطالعه کن

Davood_amin.satva 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم حتما درمان دارویی پیش دکتر متخصص هم ادامه بده. اما این کاری که میگم رو حتما اولش تحقیق کن و بع ...

کل بدن و دست پاهام درگیره خارش سوزش شدید داره میگن لباسارو با اب داغ بشور و همچنین پتوهارو کل خونرم زد عفونی کن خیلی سخته این کارا برا حنا زدن هم ما عید رسمه حنا بزنیم فقط کف پاها و دست هارو با طرح نمیدونم تاثییر داره یا نه ممنون عزیزم

کل بدن و دست پاهام درگیره خارش سوزش شدید داره میگن لباسارو با اب داغ بشور و همچنین پتوهارو کل خونرم ...

نه عزیزم اون تاثیرش کمه

حنا کف دست و پات، سودا و بلغم رو بیرون میکشه از بدنت

چند بار اولش سیاه سیاه میشه

بعد لکه های نارنجی رو میبینی

و بعد از شاید چند ماه، نارنجی میشه کامل کف دست و پات

اون موقع کامل سودا و بلغم خارج شده و خیلی از بیماری هاتون درمان شده

اما محض اطمینان بعد از پاکسازی هم هر چند ماه یکبار حنا رو کف دست و پات بذار

حتی حنا سر هم برای پوست سر و موها خوبه

اگه رنگ نداری کف سر هم بذار. برای بچه هات که موی مشکی دارن که حتما بذار چندباری

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***