من کارآموز وکالتم یه پرونده مربوط به تغییر اسم دیدم ۶ تا امضا بود حالا شاید رویه شعبه ها متفاوته ولی من تا اونجایی که میدونم ۶ تا کافیه حالا شما برا اطمینان امون ده تا رو بگیرید
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
درسته ممنونم. از یکی شنیدم اقوام نزدیک صلاحیت امضا ندارن، مثلا یکی مثل شوهر عمه و زن عمو و.. که جزو ...
همون نزدیکان هم میتونن امضا کنن نه مشکلی نداره کی گفته نزدیکان نمیتونن؟
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
تو همین کامنتا چندنفر گفتن. یکیم که قبلاً وکیل بود ازش پرسیدم گفت نزدیکان نمیتونن
اینطوری نیس من به شخصه پرونده تغییر اسم نداشتم ولی پرونده ای که من دیدم ۶ تا امضا بود اتفاقا نزدیکانشم امضا کرده بودن نمیدونم بازم بپرس مطمئن نیسم که بخوام مشاوره دقیق بدم