2777
2789

من دو اسمه هستم می‌خوام اسممو عوض کنم ( اسم شناسنامم مذهبیه)

رفتم دفتر خدمات قضیه طرف گفت باید استشهاد جمع کنی بدی ده نفر امضا کنن

این ده نفر از اقوام نزدیکم میتونن باشن؟

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره

یعنی پدر مادر خاله عمو میشه؟ مطمئنی؟

طرف گفت دوتا شاهدم باید ببری دادگاه

شاهدام میتونن از همین خانواده باشن؟

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

آره اقوام نزدیک تا اونجایی که اطلاع دارم امصای ۶ نفر کافی بود نمیدونم چرا گفته ده نفر

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آره اقوام نزدیک تا اونجایی که اطلاع دارم امصای ۶ نفر کافی بود نمیدونم چرا گفته ده نفر

شما کی رفتی که گفتن ۶ نفر؟ 

بعد شاهدم بردی دادگاه؟

یعنی پدر مادر خاله عمو میشه؟ مطمئنی؟طرف گفت دوتا شاهدم باید ببری دادگاهشاهدام میتونن از همین خانواده ...

اره میشه

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

برای این مارو کشوندی اینجا فکر کردم موضوع قصاصه 😁

منعی توی قرابت فامیلی نداره ولی حتما باید اکثریت استشهاد محلی باشه چون قراره به این استناد بشه که شما تو محل شهره به اسم مثلا شراره هستید نه اسم مذهبی (:

و رویه عدم تایید دادگاه هست

شما شراره رو میتونی مذهبی کنی ولی اصولا فاطمه رو نمیتونی گوگوش بذاری (:

والا هر روز یه چیز جدید در میاد من خودم کارمند دفتر وکالت بودم باز میپرسیدی از خودشون

فعلا شرایطشو ندارم دوباره برم اونجا 

شما که کارمند اونجا بودین کسیو سراغ ندارین در مورد این موضوع اطلاع داشته باشه؟

فعلا شرایطشو ندارم دوباره برم اونجا شما که کارمند اونجا بودین کسیو سراغ ندارین در مورد این موضوع اطل ...

تو گوگل سرچ کنید 

همکارای قبلیم بودن عزیزم 

البته بستگی به رویه شعبه هم داره 

برای این مارو کشوندی اینجا فکر کردم موضوع قصاصه 😁منعی توی قرابت فامیلی نداره ولی حتما باید اکثریت ا ...

باور کن اینکه اسم مذهبی بخوای عوض کنی دنگ و فنگش از قصاصم بیشتره😂

استشهاد محلی یعنی چی؟ یعنی باید از همسایه ها امضا بگیرم ؟ طرف بهم گفت ده نفر باید امضا کنن بعد من جز فامیل کس دیگه ایو سراغ ندارم🤦🏻‍♀️

تو گوگل سرچ کنید همکارای قبلیم بودن عزیزم البته بستگی به رویه شعبه هم داره

متشکرم 

باور کن اینکه اسم مذهبی بخوای عوض کنی دنگ و فنگش از قصاصم بیشتره😂استشهاد محلی یعنی چی؟ یعنی باید از ...

استشهاد فرم ثابت داره و توی عدل ایران و خدمات قضایی ثبت میشه

و توضیح دلیل و چراییش هم گفتم که میخوان ببینم شما به اون اسم شهرت داری یا نه و رویه هم گفتم خدمتتون