2777
2789

سلام به همه خانومای گل 

من هفته ده هستم. دو روز پیش رفتم چکاپ و دکتر برام سونو غربالگری و ازمایش خون نوشت، اما دیدم به جز اون آزمایش ادرارم نوشته و گفت ناشتا برو. کسی این ازمایشو داده؟ میدونین واسه چی بوده این؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چكاپ كامل هستش همه ميدن

هفته ۱۰ خیلی دیر نیست برا چکاب تیروئیدو قند؟ !!!!!!!!!!

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
هفته ۱۰ خیلی دیر نیست برا چکاب تیروئیدو قند؟ !!!!!!!!!!

تيروئيد و قند تو ادرار نيس😁

ازمايش ادرارو پرسيدن چرا نوشته 

عزيـزاى دلــم واسـه سلامتى خانوادم يه صلــوات ميفرستى؟!😍ممنونم🙏🏻🙏🏻😘💞
تيروئيد و قند تو ادرار نيس😁 ازمايش ادرارو پرسيدن چرا نوشته 

عزیزم ش ما گفتی چکاپ کامل هستش. 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
چكاپ كامل ادرار منظورم بود عفونت و ph و پروتئين و اينا

والا نمیدونم برا من که ادرار هم جز همون چکاپ اولیه بود.درضمن دکترش گفته ناشتا باشه

چکاپ اولیه رو فروردین رفتم و بعد این چند ماه اقدام بودم. احتمالا چون طول کشیده باز از نوشته 😕

اها اگه برای بارداری نرفتی این چکاپ کامله که تو بارداری همه  انجام.میدن شامل  قند وتیروئید و عفونت ادرار.