2777
2789

معلم هامون توی کلاس گفتن فردا نیومدید هم نیومدید درس نمیدیم 

اونوقت معاون توی گروه پیام داده که نمره انضباط و مستمر ترم دوم و کم میکنم از هر درسی که دارید😐

قبل از این تهدید همه‌ی بچه ها قرار گذاشته بودن که نیان به نظرتون اونا میان ؟

آیا من برم یا نه؟🙁

کاربر آقا

وای دقیقااا😐

معلمای ما ام میگن نیاید اون روز معلمه میگفت درس نمیدم بیاید میخوایم قران بخونیم🙂خب قرانو خونه میخونم دیگه

منم نمیدونم چیکار کنم

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خواهر منم گفتن تا بیست و هشتم بیاین 

معلم ها گفتن نه و خیلی از معلم ها هم حتی نمیان 

اگه کلاستون اتحاد داره همگی نرین هیچکاری نمیتونن بکنن

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

چون اداره فشار میاره به مدیر معاون که مطلقا تعطیل نکنید از اونور معلم میگه نیایید

هرچند معلم بگه بیایید هم بچه های الان از خیلی وقت تعطیل کردن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

به خواهر منم گفتن تا بیست و هشتم بیاین معلم ها گفتن نه و خیلی از معلم ها هم حتی نمیان اگه کلاستون ات ...

همین دیگه نمی‌دونم میان یا نه😂

زیاد هم شناخت ندارم چون امسال اولین سالیه که باهاشونم😂

کاربر آقا