2777
2789
عنوان

مصلی نژاد مشهد دوره دوم🤦🏽‍♀️

1361 بازدید | 15 پست

بچه ها اگر کسی اونحا درس خونده یا میخونه میشه بگید در چه سطحیه؟نمونه هست و طبیعتا سطحش از دولتی باید بالا تر باشه ولی خیلیا میگن در حد دولتیه،امروز هم سر کلاس خود استادمون میگفت مصلی نژاد خیلی خوبه هم برا بچه ها خرج میکنه هم امکانات داره،درسته؟

چون میخوام مدرسه ای باشم که سخت کار کنن نهایی 20 بشم و برا کنکور راحت باشم،هدفم تیزهوشان هست ولی الویت بعدیم نمونه که نمیدونم قفلی بهتره یا مصلی نژاد،و در آخر اینکه اینایی که نوشته فرهنگ(مصلی نژاد)فقط رشته انسانی داره؟تجربی چی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم فرهنگ مصلی نژاد درس میخونم نمونه اس و یقینا از مدارس دیگه سطحش بالاتره 

دبیرای فرزانگان هم بیشترشون تو مدرسه ما درس میدن پس زیاد فرقی ندارن

اگه رشته انسانی رو انتخاب کردی بهتره هدفت رو مدارس فرهنگ باشه چون تخصصی تر کار میکنن

من خودم فرهنگ مصلی نژاد درس میخونم نمونه اس و یقینا از مدارس دیگه سطحش بالاتره دبیرای فرزانگان هم بی ...

نه تجربی میخواستم،ولی خب ناحیه هفت فکر میکنم فقط فرهنگ مصلی نژاد داره ،من مطلی نژاد بیشتر دوست داشتم،میتونم مال ناحیه های دیگه رو تجربی برم؟

راجب قفلی چی اطلاعی نداری در چه سطحه؟ببخشید انقد سوال میپرسم:)🙏🏽

آره  میشه عزیزم مثلا ما یکی از بچه هامون از طرقبه میاد 

یکی از دوستام دبیرستان قفلی قبول شد اطلاعی از اون مدرسه ندارم ولی دوستم خیلی خرخون بود

اگه درسارو خوب خوندی و معدلت بالاس با تلاشت قبول میشی انشاالله 

من برا نمونه خیلی کم تست زدم قبول شدم البته درسارو هم خیلی خوب خونده بودم

نه تجربی میخواستم،ولی خب ناحیه هفت فکر میکنم فقط فرهنگ مصلی نژاد داره ،من مطلی نژاد بیشتر دوست داشتم ...

نه عزیزم خوشحال شدم یه همشهری سوالی که مربوط به درس میشه رو پرسید

آره میشه عزیزم مثلا ما یکی از بچه هامون از طرقبه میاد یکی از دوستام دبیرستان قفلی قبول شد اطلاعی از ...

آخه میگن نمونه فقط باید از ناحیه خودت انتخاب کنی،طرقبه هم شاید چون نداره نزدیک ترین رو انتخاب کرده که میشه ناحیه شما

آخه میگن نمونه فقط باید از ناحیه خودت انتخاب کنی،طرقبه هم شاید چون نداره نزدیک ترین رو انتخاب کرده ک ...

آره منم موقع ثبت نام همینو گفتن ولی الان چندتا از بچه هامون از یه ناحیه دیگه میان