2777
2789
عنوان

چه دعایی بخونم تا خدا حاجتمو بده

53 بازدید | 11 پست

به هر زبونی که بگید صداش زدم ولی جواب نمیده 😭

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه دعایی نیست من نخونده باشم بخواد میده نخوادم هرجی بخوای نمیشهخوشبحال کسایی که خدا دوسشون داره و ...

ذکر پایین ک دوستمون گفت رو بخون معجزه میکنه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

هر کس چهل مرتبه سروه والضحی را بدون آن که بین آن ها فاصله بیاندازد

رو به قبله و با طهارت بدن و لباس ودر شب های مبارک مانند جمعه یا اعیاد بخواند با هر نیتی که باشد حاجتش حتما برآورده خواهد

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

جهت حل همه نوع مشکل :

از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام منقول است : هر کس با ایمان سوره مبارکه مومن را به جهت برآمدن مهمات بزرگ و به وقت درماندگی در کارها یک بار بخواند خداوند متعال به برکت سوره مبارکه مومن درماندگی و مشکل او را حل فرماید .

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص

هرکس در هر روز این اذکار را بخواند و به حضرت امام محمد باقر علیه السلام هدیه کند به هر حاجتی که داردنائل می گردد

شنبه هزار مرتبه یا قَاضِیَ‏ الْحَاجَاتِ‏

یک شنبه هزار مرتبه یا مفتاح الابواب

دوشنبه هزار مرتبه یَا مُسَبِّبَ‏ الْأَسْبَابِ‏

سه شنبه هزار مرتبه یَا حَیُ‏ یَا قَیُّومُ‏ بِرَحْمَتِکَ‏ أَسْتَغِیثُ

چهارشنبه هزار مرتبه یَا بَدِیعَ‏ السَّمَوَاتِ‏ وَ الْأَرْضِپن

پنج شنبه هزار مرتبه یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ

جمعه هزار مرتبه لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنتُ مِنَ الظَّالِمِینَ

و هر روز صد مرتبه بگوید : اللَّهُمَ‏ صَلِ‏ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ‏ مُحَمَّدٍ

ختم هفت سوره در هفته جهت برآمدن حاجات :

هر یک از این سوره ها را برای آمدن حاجات روزی ۱۴ بار ( هدیه به ۱۴ معصوم ) بدون کم و زیاد بخواند

شنبه : سوره فتح

یک شنبه : سوره یس

دوشنبه: سوره واقعه

سه شنبه : سوره الرحمن

چهارشنبه :سوره جن

پنج شنبه : سوره ملک

جمعه : سوره سجده

بخواند بدون شک ان شاء الله حاجت برآورده می شود

ای خداااااا😪

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

چشم اینم میخونم انشالله خدا به حرف شمام شده یه نگاهی به من بندازه . منو که دوست نداره

چشمت پر از شادی

ان شاء الله بزودی حاجت رواشی

ذکر یاخالق رو بدون حرف زدن یا خوردن‌چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته بخون

بعدش بروسجده دعاکن

ثواب ذکرم هدیه کن به ۱۴معصوم ازشون بخوا پیش خدا برا حاجت رواییت واسطه شن

خواهر این دعاهایی که عزیزان گفتند درسته اما اینطور نیست که بخوانی و صد درصد برآورده بشه بلکه به حکمت خدا بستگی داره .نمیدونم چه حاجتی داری ولی دعا کن خدا آنچه را به صلاحته برآورده کنه و اینکه دعای عاقبت به خیری از همه مهمتره

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21