2777
2789

سلام دوستان شب بخیر 

روز بیست و دوم چالش گزارش کار شبانه من چند روزی بود که به شدت مریض شدم اما امروز شکر خدا بهتر ام و مطالعه داشتم 

امیدوارم تا اخر سال سعی کنیم  عادت مطالعه رو ایجاد کنیم من خودم تا ۸ ساعت امدم حالا این هفته میخوام تثبیت اش کنم به امید خدا 

مرسی از بچه های که همراه هستن 🩷🌱📚

به امید روزی که تاپیک قبولی بزنیم 🥼🔥💊📚🌱💎

اوهه چه خفن اینجا بگیم چقدر خوندیم و اینا؟

اوکی من امروز:

80 صفحه اول شیمی 10 مرور

بی دقت تر فیزیک فصل 1 و 2 مرور

دوپینگ شیمی و فیزیک به ترتیب 65 و 78تقریبا

ازمون 1و2 از دوپینگ های پارسال شیمی و فیزیک درصد نگرفتم

و زیست ای کیو فصل 7 ازمون جامع 75 خیر سرم خواستم بیشتر بخونم:_)

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان روز ۲۲ مطالعتونه؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
اوهه چه خفن اینجا بگیم چقدر خوندیم و اینا؟اوکی من امروز:80 صفحه اول شیمی 10 مروربی دقت تر فیزیک فصل ...

دم شما گرم تا الان بهترین  و کامل ترین گزارش رو شما دادید افرین واقعا 🔥🔥👌👌

کلاس نکته و تست فصل 1 و 2 دهم شیمی جزوه خوندن کامل و حل سوال

متحول شدم الان یکم دیگه ادامه میدم و قلمچی  و ماز فصل 7 رو میزنم

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
دم شما گرم تا الان بهترین و کامل ترین گزارش رو شما دادید افرین واقعا 🔥🔥👌👌

بابا لطف دارید جدا این حرف ها چیه

کلاس نکته و تست فصل 1 و 2 دهم شیمی جزوه خوندن کامل و حل سوالمتحول شدم الان یکم دیگه ادامه میدم و قلم ...

میشه یکم توضیح بدی که چطوری اینقدر خوب شدی اگر البته تمایل دارید اگر هم نه که به نظرم خیلی مطالعه خفنی دارید🌱💎🩷

میشه یکم توضیح بدی که چطوری اینقدر خوب شدی اگر البته تمایل دارید اگر هم نه که به نظرم خیلی مطالعه خف ...

بابا این چه حرفیه من واقعا موندم تو کارای خودمم 

کلا از پایه همین بودم دیگه، یه متوسط تقریبا رو به بالا،وگرنه من همین الان کلی ادم از دور و وردم میتونم نام ببرم که ناخن ریخته هم نمیشم توا راده و نظم.

ولی خوشحال میشم کلا سوال جزئی تری داری کمک کنم اگه میتونستم

اوهه چه خفن اینجا بگیم چقدر خوندیم و اینا؟اوکی من امروز:80 صفحه اول شیمی 10 مروربی دقت تر فیزیک فصل ...

وای منم از دوپینگ میرم جلو سخت نیس زیادی؟؟😂😂دارم جر میخورم ب معنای واقعی

کاربری دست دونفره😃