2777
2789
عنوان

سونوجنین

65 بازدید | 6 پست

سلام خانما به نظرتون چقدر سونو وزن جنین می زنه ؟میگین چند بود سونو نینیتون چند دنیا اومد ؟من دخترم یه روز مونده بود دنیا بیاد گرفتم ۳کیلو زد بعد فداش دنیا اومد ۳۶۶۰ بود  الان دکتر از رو شکمم دست گذاشت گفته ۳نیم به بالاس سونو دادم نوشته ۳۳۸۰  بعد استرس اینو دارم اگه تا دوهفته ایی که وقت دارم  ۳۰۰ ۴۰۰ گرم کمش دکتر گفت زیاد می کنه بکنه ۶۰۰ گرم هم کم بزنه حدود ۴ خوردی میشه میشه بگین برای شما چقدر بود چقدر دنیا اومد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ فرقی داده باچ وزنی دنیابیاد

طبیعی بالا ۴ سخته طبق چیزی که دکتر و ماما گفتن با ۶۰۰ گرم کمتری که برای بچه اولم زد حدود ۴نیم میشه لگن میترسم جواب نده سزارین می ترسم

من ۴۱هفته بودم بروپیاده روی تازودترزایمان کنی

می کنم تازه ۳۷ تا پنچشنبه بعدی زایمان نکنم بستری میکنه ۳۰ اسفند گفت  انقدر امپول شیاف پرژستون استفاده کردم تو بارداری بخاطر شرایطم جاش سفت شده نمیاد دوهفته اس انواع ورزش می کنم هیچ  که هیچ