2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به هرحال هرکس زندگیه خودش رو داره و خودش تصمیم میگیره ولی استفاده از این کلمات واقعا زشته .. بزرگنما ...

ما انسان هستیم کاش بقیه هم انسان باشن

بعدشم از نظر من خوشت نمیاد مجبور نیستی ریپلای کنی

هیچ بی ادبی هم تو کامنتام نبود اگه فک می‌کنه توهین کردم فکر خودته به من ربطی نداره میگن حرفو بنداز زمین صاحبش پیدا میشه برمیداره

سی سال پیش هم سالهای جوانی مادرامون  بود که اونا هم یک یا دو بچه داشتن 

یه قرن پیش پنج تا بچه عادی بود اونم چون راه جلوگیری نمی‌دونستن تا زمانیکه می‌تونستن بچه میاوردن

من الان باردارم دارم میمیرم از ویار واقعا دارم میمیرم افسردگی گرفتم

😢من سه تا دارم . دو روزه عقب انداختم انقدرررر گرمی خوردم دارم آتیش میگیرم خداکنه بشم ... امان از ویار بارداری انشالله حالت عالی باشه از این بعد تا زایمان 

من اولی حاملم ولی دوسدارم. چهارتا داشته باشم دوتا دختر و. دوتا پسر😁😁

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

ما انسان هستیم کاش بقیه هم انسان باشنبعدشم از نظر من خوشت نمیاد مجبور نیستی ریپلای کنیهیچ بی ادبی هم ...

حرف و بنداز صاحبش برمیداره یعنی چی   اندازه قدو قوارت حرف بزن  .. لطفا ریپلای نکن بی ادب ندیده پاکیدمت