2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم بمیرم

131 بازدید | 24 پست

دوست دارم خیلی طبیعی بمیرم

گاهی فکر میکنم چرا وقتی ماشین ها حرکت میکنن به من نزدیک میشن سرعتشون کم میشه کاش خیلی طبیعی بمیرم.

حال روحیم افتضاحه

اونی که بعد ۵ سال بدون تعهد رفت و انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

منم دیگه نمیخوام همچین ادمی تو زندگیم باشه اما دوست ندارم به زندگیم ادامه بدم.

بهترین موقعیت و به خاطر این ادم از دست دادم

الانم خواستگار میاد دوست ندارم اشنا شم حالم بد میشه موندم چیکار کنم 

دیگه بسه معنی زندگی چی بود

معنی زندگی زجر روحی بود 

من مطمینم هیچوقت نمیتونم این درد و فراموش کنم.

به نظرتون با ادمی که میاد سنتی خوب باشه بدون اینکه دوست داشته باشم و یه شکستی تو قلبم باشه میتونم ازدواج کنم و یطورایی همون مردن میشه

دیگه برای خودم زندگی‌نکنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دوپامین افت کرده ایم فکرا رو میکنی. یروزی میفهمی صلاح کارت این بوده جدا بشید. چرا اسرار میکنید. خدا یه خوبشو می‌گذاره سر راهت جوری کهفکرشو نمی‌کنید. توکل به خدا کن

شما چیکار کردیتونستی کنار بیایبعدش ازدواج کردین ی مجردین؟

الان دو سال گذشته مجبورم کنار بیام اما یهو میبینی داغش تازه میشه گریم میگیره اره مجردم و ۲۵ سالمه اونم با زنش خوب و خوش داره زندگیشو میکنه

همسر عقدی ناصرالدین شاه(شاه شهید)🖤😔

بهش فکر نکن. شاد باش. شاد زندگی کن. اولترا لیکوپن واقعا خوبه. گوچه کبابی لیکوپن داره بخورید. چقدر خودتونو درگیر یه بی ارزش میکنید. اون داره زندگیشو میکنه. تا یچیز رسمی نشده چرا با احساس خودتون بازی میکنید. خوش باشید. و فکر نکنید