2777
2789
عنوان

میشه بیاید لطفا 🙂

26 بازدید | 4 پست

بچا یه سوال میکنم ازتون 

ما یه اکیپ سه نفره ایم و من اینجوریم که جایی بخوایم بریم همشونو دونه دونه راضی میکنم اگه نیان 

تهشم اگه یکی نیومد کلا قضیه رو کنسل میکنم انتظارمم از دوستام همین بود ولی ....

یکی از دوستام اومد بهم گفت که اون یکی دوستم واسش یه چیزی فرستاده که درست کنیم و حقیقتا من اوکی بودم با قضیه خیلیم خوشم اومد ولی چون اینطوری حس کردم که خود دوستم نیومده بهم بگه پس نمیخواد که من باشم بخاطر همین گفتم نه من نیستم 

چن روز گذشت شنیدم رفتن درست کردنو به من هیچی نگفتن حتی نپرسیدن چرا مخالفت کردم؟ بنظرتون حق نداشتم ناراحت شم؟حس کردم اضافیم ولی اونا گفتن نه خودت نیومدی و فلان در صورتی کههه من دلیل داشتم واسه خودمم 

نیاین بگین سطح دغدغه و فلان که واقعااا حوصله ندارم 

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

منم تو همچین دوستیایی بودیم تنها کاری ک کردم با هیچ کدوم ویگع حرف نزدم اوناهم پیام ندادن چرا بعد ی مدت اومدن ولی من جواب ندادم بهونه اوردم کار دارم بیخیال بابا خودتو خورد نکن

منم تو همچین دوستیایی بودیم تنها کاری ک کردم با هیچ کدوم ویگع حرف نزدم اوناهم پیام ندادن چرا بعد ی م ...

سخت نبود؟

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نبود؟

چرا ی. مدت گریه  هم کردم حتی ولی میدونی ب خودم نگا کردم ب اونا دیدم من خیلی بالاتر چرا باید بیفتم دنبالشون? 

ب خودت زمان بده مهم نباشه مطمعن باش  درگذر زمان یادت میره زمان میخای و دوستای بهتری هم پیدا میکنی

چرا ی. مدت گریه هم کردم حتی ولی میدونی ب خودم نگا کردم ب اونا دیدم من خیلی بالاتر چرا باید بیفتم دن ...

مرسی زیبا🥲❤️‍🩹