2777
2789

دارید وقتی تعریف میکنید ی چیزی رو یا از خوبیا میگید اعتقاد دارید بعدش خراب میشه پس چرا جورجینا چشم نمیخوره یا کیم کارداشیان یا جنیفر لوپز ...یا بازیگرای مطرح هالیوود ک زندگیشون تو چشم مردمه هر روز بعد برای تعریف ی چیز معمولی چشم میخورید 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش برام سواله چرتفقط ماایرانیا بایدچشم بخوریم ایلان ماسک ترامپ چراچشم نمیخورن؟ 😂

اره منم برام سواله اگه ب چشم باشه ایلان ماسک باید ی ماهه سرمایه اش پودر بشه انقد تو چشمه

چون خودشونو با اونا همسطح نمیدونن ولی مردم عادی میگن مگه من چیم از اون کمتره برا همین انرژی منفیش اد ...

خب بازم افکار منفی خودشونه ن مردم 

خب بازم افکار منفی خودشونه ن مردم

نه ببین آدمای حسود  چشم دیدن نعمت دیگران رو ندارن و تمام وجودشون‌پر از خشم و کینه میشه و به اون ادم و  نعمتی که داره فکر میکنن و آه میکشن واسه همین‌انرژی منفیش آدمو میگیره که به اصطلاح میگن‌چشم خورده

چشم زخم حقیفت داره حضرت محمد ص فرموند چقدر جوونها بخاطر چشم زخم زیر خاکن

صدقه بدین معوذتین و ایت الکرسی

حرز امام جواد علیه السلام تهیه کردنید همیشه همراهتون باشه

خودم از وقتی حرز امام جواد علیه السلام تهیه کردم خیالم راحته 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨