2777
2789
عنوان

پریدن پلک

44 بازدید | 6 پست

حدود یه ماه پلک چپم میپره.یکسره نیست مثلا صبح وظهر و عصر چند بار .هر وقت اینجور بپره یه اتفاقی میفته که ناراحت بشم و گریه کنم.الان مدتیه دلم خونه و انواع و اقسام مشکلات تو زندگی دارم.ولی باز قطع نمیشه.تو رو خدا برام دعا کنید بخیر بگذره.واقعا دیگه دلم طاقت این همه غصه رو نداره.برای آرامش دعا کنید.😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ربطی نداره منم ی مدت همش میپریید و بخاطر مصرف زیاد قهوه و کافئین بود قطع کردم اوکی شد

یعنی اینم تاثیر داره؟من خیلی زیاد چای مصرف میکنم.ولی قهوه نه

یعنی اینم تاثیر داره؟من خیلی زیاد چای مصرف میکنم.ولی قهوه نه

عزیزم یسری علت های دیگ هم داره سرچ کن برات بالا میاره

اینکه فکر کنی پرش پلک ی اتفاق بدی قراره بیوفته ی جور تلقینه و جذب میکنی اتفاقات بد رو..

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱

عزیزم یسری علت های دیگ هم داره سرچ کن برات بالا میارهاینکه فکر کنی پرش پلک ی اتفاق بدی قراره بیوفته ...

اتفاقا همش سعی میکنم توجه نکنم تلقین نکنم.ولی نمیشه دیشب از ناراحتی به زور خابم برد احساس میکنم کل قفسه سینم فشرده میشه.اصلا آرامش ندارم تو زندگیم.

اتفاقا همش سعی میکنم توجه نکنم تلقین نکنم.ولی نمیشه دیشب از ناراحتی به زور خابم برد احساس میکنم کل ق ...

منم دقیقا یوقتایی همینجوری میشم

نماز بخونی خیلی اروم میشه ادم 

من امتحان کردم🫠

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱